yeniden yeşeren umutlarım

beybisi35

❣Canıma can oğul👼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
4.692
1.587
373
İzmir
öncelikle bu yola baş koymuş tüm herkese sabır diliyorum..sabır gerektiren bir süreç 1 yIldır bu işin tam anlamıyla içindeyiz.. maddi manevi çok fazla sarsan bir süreç...ilk denememizi donmuşlarla eylül ayında yaptık herşey yolundaydı.. anncak tutmadı bu seferki denememizide gene donmuş 1. kalite emriyolarla yaptırcaz bugün ilk muaynemi oldum ve ilaçlarıma başladım 14 şubatta kontrolüm olucak transfere hazırlanıyorum yavaş yavaş hayırlısıyla inşallah burda müjdeli haberimidepaylaşırım sizlerle ...bu yola herseferinde yeni umutlarla çıkıyoruz geçen seferkinde çok umutluydum ama hep içimde bir ses olmucak diyodu ben morelimi son güne kadar bozmadım ama bir yandanda hazırlıyodum kendimi ve eşimi olmayabilir olmazsa üzülmücezdiye sonuç olarak olmadığında tabiki çok üzüldük ama yılmadık kendimizi toparlayıp yeniden başladık yeni umutlarla bu sefer eşim çok umutlu olucak diyor inşallah dediği gibi kavuşuruz bebeklerimize yada bebeğimize hayırlısı Allahtan artıkk:49::49:
ALLAH HER İSTEYENE TEZ ZAMNDA NASİP ETSİN İNŞŞALLAHH DUALARDA BULUUŞMAK ÜZERE ARKADAŞLAR HOŞCAKALIN...:13:

Back