slm. benimde hamileliğimde aldığım kilolar doğumdan sonra da süt yapar diye azıtmam iyice şişirmişti beni. şimdi çocuğun peşinde koşmaktan kahvaltıları bile yapamaz oldum. ama sen nefsine hakim olucaksın ve kahvaltı yapmayı bıraktığın an zaten iştahın kapanıcak ve de yürüyüş yapıcaksın. evet aç geziceksin ama yine eskisi gibi bunun smal u var mı diye sorucaksın :)
slm. benimde hamileliğimde aldığım kilolar doğumdan sonra da süt yapar diye azıtmam iyice şişirmişti beni. şimdi çocuğun peşinde koşmaktan kahvaltıları bile yapamaz oldum. ama sen nefsine hakim olucaksın ve kahvaltı yapmayı bıraktığın an zaten iştahın kapanıcak ve de yürüyüş yapıcaksın. evet aç geziceksin ama yine eskisi gibi bunun smal u var mı diye sorucaksın :)
düğün ne zaman düğün
gelincik adayı var yine karşımda hoşgeldin tatlımmmmm
oyy bembeyaz gelinlikler içinde çıtır bir prenses olucaksın hayali bile nasıl güzel nasıl güzel
başarılar tatlımmm
Ayyy seeninde topişin varmışşKomşu geldin demek sen bize hoş geldin...Bak yaz bura neler yaptıgını bizde seni takip edelim.Sende bizi takip et..
10 kilodan fazlası dr. kontrolünde verilmeli diyor uzmanlar. dikkat etmek gerekir. allah yardımcınız olsun. bi de çikolata yemek istediğinizde kinder süt dilimi yemenizi tavsiye ederim. kalorisi düşük hem de koruyucu maddesi yok içinde. daha sağlıklı
eveeet diyetime başlamış bulunmaktayıımm. pzartesi başladım ama o monoton pzrtesi diyetlerindn değil çok iradeli we kararlıym :))
günde 3 litre su içiorm :) artk hergn yedklerımı buraya yazıcam kndi kndme konuşur gbi oluyo birz ama olsun
ben de başlarda kendimle konuşuyo gibi oluyodum ama zaman geçtikçe misaifr gelen giden artıyor yani düşünme bunları tatlım diyetine devam et erisin gitsin margarinlerrrrr
bende takip edicem cnm seni bakalım ...
bu gün yediklerimi yazarak başlıyorum bende ;
sabah
2 yumurta
1 dilim kızarmış ekmek
6 yeşil zeytin
iki üçgen kaşar peyniri
iki salatalık turşusu
akşamüstü
bol limonlu 2 tabak prasa yemeği ile günü kapattım ... aralarda yeşilçay ve şekersiz çay ile ...
ara öğünün ykmu cnm senin arada aç bırakmamalısn kndini amaaaa. form falan ye bnce yada bir elma toklk hissi olsn suyumuzu ve sporumuzu untmayalm tbi diyet arkadaşım :)
eveeet yine kndi kndme konuşma seansımm :)
sabah 5 tane çeri domatesi ve ufacık peynir
öğlen 3 tane çeri domts büyüklğnde köfte 2 yemk kaşığı bulgr pilavı
ara öğün form yedim 3 bsküvi
akşam yemeği mercimek çrbası ve yine blgur pilawı azıcık
yemk snrasıda elma
bugün 2 llitre su içtim spor yapamadım..
...
cnm bu arada bana yediklerin inanılmaz az geldi ... böyle yiyerek devam edemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?