- 9 Aralık 2018
- 576
- 244
- 103
- Konu Sahibi Pinkrose14141
Ama heyecanlı oluyor güzel duygular bunlar yaşamak gerek diye düşünüyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zi hoşlanıyorsanız emin olun o adam sa dahil herkes anlarMerhaba hanımlar değerli yorumlarınıza çok ihtiyacım var.
Öncelikle eski konumu hatırlayanlarınız varsa görücü gelmişti sizden de tepki verenler vardı haklıydınız karar verdim bir daha böyle birşeyi kabul edemem.
Neyse konuya geleyim. Öğretmenim ve okulda beğendiğim bir öğretmen var yeni atandı. Şöyle diyeyim soğuk duran biri değilim güleryüzlüyümdür. Bir iki kere sohbet ettik hatta okulla ilgili.. Tabi normal iş arkadaşıyız da ben özel bir ilgisi varsa bunu nasıl anlayabilirim. Ya da yapabileceğim birşey var mı? Diğer öğretmenlerin de anlamasını istemem tabi ki bu aşamada
Bu işlerden iyi anlayan cinfikirli hanımlar yardımınızı bekliyorum bir el atın lütfen![]()
Size ılgısı varsa zaten bi şekılde ıletısım kurar bişey yapmanıza gerek yok.Cinfikirli hanımmıMerhaba hanımlar değerli yorumlarınıza çok ihtiyacım var.
Öncelikle eski konumu hatırlayanlarınız varsa görücü gelmişti sizden de tepki verenler vardı haklıydınız karar verdim bir daha böyle birşeyi kabul edemem.
Neyse konuya geleyim. Öğretmenim ve okulda beğendiğim bir öğretmen var yeni atandı. Şöyle diyeyim soğuk duran biri değilim güleryüzlüyümdür. Bir iki kere sohbet ettik hatta okulla ilgili.. Tabi normal iş arkadaşıyız da ben özel bir ilgisi varsa bunu nasıl anlayabilirim. Ya da yapabileceğim birşey var mı? Diğer öğretmenlerin de anlamasını istemem tabi ki bu aşamada
Bu işlerden iyi anlayan cinfikirli hanımlar yardımınızı bekliyorum bir el atın lütfen![]()
Ama gerek yok ki numaram vardır istese ulaşırInstagram dan ekleyinAllahım ne kadar cin fikirliyim
![]()
Instagram dan ekleyip hiç bir şeyini beğenmez hikayeleri izlemez ve mesaj atmazsanız işe yarar çünkü herkes ilgi çekmek beğenilmek ister kimse ilk önce ilgi görüp sonra dışlanmak istemezAma gerek yok ki numaram vardır istese ulaşır![]()
Sizin konuları görünce bu video aklıma geliyor hep
Sizin konuları görünce bu video aklıma geliyor hep
Komik olduğunuzu mu sanıyorsunuz? Madem öyle bir daha konuma yazmazsan sevinirim tamam?ayyy sesli guldum buna yaaa Allhta sizi guldi5sun
Kaptırmıyorum diyecektimYok heyecan falan yok kaptırıyorum da kendimi.. Ama sanki kendi kendime gelin güvey olmuşum gibi yorumlar geldi. Hoşlandım bunu belirttim ama o hoşlanıyor demedim. Sadece fikir istedim böyle birşey varsq nasıl anlarım diye.
Teşekkür ederim bakayım hesabı var mı diye ben mi eklesem acaba ne olacakDaha çok erken iki sohbetle bir şey varsa da anlayamazsınız. Tezcanlı olmayın akışına bırakın, sosyal medyadan ekleşin, ortak alanlarınızı bulmaya çalışın ordan sohbet konusu açarsınız, zaten size karşı bir ilgisi olursa zaman içinde bunu net ifade eder size
Hayir Hanfendi Allahta biliuo kalbimi neyinle dalga geceyimki icimde hic art niyet yok ben kadinin videodaki kufurlerine guldum sizin konunuza degilKomik olduğunuzu mu sanıyorsunuz? Madem öyle bir daha konuma yazmazsan sevinirim tamam?
Hayir Hanfendi Allahta biliuo kalbimi neyinle dalga geceyimki icimde hic art niyet yok ben kadinin videodaki kufurlerine guldum sizin konunuza degil
Kirilmadim ama bu aralar deprem depresyonindayim sizin bu laf uzerine otursugum agliyo bahane oldu aglayip acilmam lazm offfDaha çok diğer hanımefendiye demek istedim. Kırdıysam özür diliyorum. Ben bu alaycı tavırdan dolayı çok kırıldım keşke birqz düşünüp yorum yapılsa
YaaKirilmadim ama bu aralar deprem depresyonindayim sizin bu laf uzerine otursugum agliyo bahane oldu aglayip acilmam lazm offf![]()