YENİDEN..

küçümsemiyorum dediğim gibi önemsemem böyle şeyleri ama biraz okuyup araştıran bi yapısı olmasını isterdim. ben 4 bitirdim.
Bence okuldan once insanligina bakin karakter diplomadan kat be kat onemli ilkokul mezunu karisini el ustunde tutanda var uni mezunu dovende..

4 bitiripte noluyo yani tıp mı okudunuz sanki hoş o da 6 yil ya neyse. Muhtemelen okumaj icin rastgele issiz kalınan bir bölümü okudunuz onun havası bu. Ben öğretmenlik mezunuyim atanip atanamayacağım belli değil bir baskası meslek lisesi okumus 4 senedir isinde gücünde calısıyor bence o kendini daha cok geliştirmiş
tatlım küçümsemediğimi havalanmadığımı defalarca söyledim işsiz değilim. çalışıyorum ama içime sinmeyenin ne olduğu açık belirttim. sende ki neyin kuyruk acısı anlamadım. ön yargılarını başka sayfada kullan istersen :))

lise mezunu olması bile yerine göre sıkıntıdır. ama kendini geliştirmemiş, kitap okumayan biri diyorsun, asıl sıkıntı bu. olmaz yani bence başından bunu problem ediyorsan hiç devam etme.

Eşim 3 üniversite bitirmiş bense Lise mezunuyum. Allah'a şükür ki 14 yıldır çalışıyorum. Bir ilaç Firmasının İdari işler müdür yardımcılığını yapıyorum. Bence kimseyi bu şekilde görüp kendinizi ondan soğutmayın.

Ben sizi anladım. Böyle bir insanla bende yapamam. Mühim olan diploma değil mühim olan kendini geliştirmemesi. Dökme suyla değirmen dönmüyor. Sizi tavlamak için 1 2 kitap okur sonrası boş. Hatta yarın öbür gün ezmeye bile kalkar cahil cesareti ile. Yol yakınken dönün bence.

Aynen esim okumamis atansam da onun kadar kazanamam😅 Maddi kaybima mi yanayim manevi zaman kaybima mi :işsiz:
zaten şuan okuyup zaman kaybıma bende pişmanım. ama en azından araştırdım merak ettim gezdim. kitap okudum falan filan kastım bu para her türlü iki kişi çalışıp her şeyi yapar. annemiz babamız evlenirken hiç bi şeyleri yokmuş.

Eşim 3 üniversite bitirmiş bense Lise mezunuyum. Allah'a şükür ki 14 yıldır çalışıyorum. Bir ilaç Firmasının İdari işler müdür yardımcılığını yapıyorum. Bence kimseyi bu şekilde görüp kendinizi ondan soğutmayın.
sağol canım. haklısın elbette. erkeğin biraz daha bilgili olması gerektiğni düşünüyorum. ben ezmem ama insanız gaflete kapılıp saygı duymam diye korkuyorum.

Ben sizi anladım. Böyle bir insanla bende yapamam. Mühim olan diploma değil mühim olan kendini geliştirmemesi. Dökme suyla değirmen dönmüyor. Sizi tavlamak için 1 2 kitap okur sonrası boş. Hatta yarın öbür gün ezmeye bile kalkar cahil cesareti ile. Yol yakınken dönün bence.
hıh evet. kısıtlar mı bilmiyorum çok sessiz efendi birine benziyor şimdilik ama işte böyle birinin de sözünü dinler miyim bilmiyorum. of kafam çok karışık.

Bence okuldan once insanligina bakin karakter diplomadan kat be kat onemli ilkokul mezunu karisini el ustunde tutanda var uni mezunu dovende..
haklısın canım onu da gözönünde tutuyorum. okul hiç önemli değil. okulu önemsesem konuşmaya başlamam bile.

lise mezunu olması bile yerine göre sıkıntıdır. ama kendini geliştirmemiş, kitap okumayan biri diyorsun, asıl sıkıntı bu. olmaz yani bence başından bunu problem ediyorsan hiç devam etme.
offff akışına bırakıcam bi süre

eski nişanlım da başlarda ben istedim diye birkaç kitap okuyo gibi yaptı. ama nişandan sonra kadını ezen küçük gören birisi oldu çıktı.

Benim icinde bu cok onemlidir kulturlu olmasi toplum icinde davranislari vs vs eger eksik goruyorsan degisir diye dusunme cunku pisman olursun degisen bisey olmuyo.

ben de bunu anlamıyorum, burdaki kadınların çoğunun karşısına gerçek hayatta sanayide çalışan lise mezunu biri çıksa, ay kendini bana mı layık göruyor der, buraya geldiklerinde bir klavye arkası esip gurlemeler, sen nesinki onu beğenmiyosunlar.
beğenmiyo işte kız, ben de istemezdim yerinde olsam, kendini geliştirmiş olsa hadi bi nebze.
sen kitaptan bahsediceksin, orhan pamuk diceksim dostoyevski diceksin, filmi çıksa izlerim dicek.
imdb 250 filmlerden bişey izlemek isteyeceksin, içim bunaldı siyah beyaz bişey anlamadım diycek.
yani cidden anlamıyorum.
hiç kitap okumayan, butun bilgisi birikimi tv den izledikleriyle, yerli komedi filmleri olan birisiyle universite mezunu kendini geliştirmeye çalışan bir insan yapamaz.
bir de yuksek lisans yapıyormuş.

Benim icinde bu cok onemlidir kulturlu olmasi toplum icinde davranislari vs vs eger eksik goruyorsan degisir diye dusunme cunku pisman olursun degisen bisey olmuyo.
estagfurullah eksik görmek haddim değil de davranışları laçka değil onu sevdim. arkadaşlarla oturup kalkmadık onu bilmiyorum. ben mi fazla kuruyorum bilemedim. yoksa şimdilik efendi.

Back
X