Yeniden

voodoobebegi

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2014
732
121
133
Öncelikle günaydın kızlar.
Şu sıra hayatim sanki atlı kovaliyor gibi hızlı ilerliyor .
Hemen ozetleyeyim .
Dönem basindan beri calistigim kolejin başka bir şubesine geçtim bundan 2 hafta falan önce.
Önceleri hic dikkatimi çekmeyen bu adam sonra sonra bana "Aaa hoş adammis " dedirtti.
Tanistiktan 1 hafta falan sonra ekledi 2 3 gun hic numarami almadi sadece facede konustuk .
Bayram girerken aldik numalarimizi konusuyor,gorusuyoruz.
Dün akşam geldi aldi beni . 2 saat kadar oturduk .
Ben ilk geldiğim günden beri beni.begendigini vs soyledi . Arasam bulamam senin gibi birini falan dedi . Cok saygılı seviyeliydi .
Eve geldik hemen aradi mesaj attı falan .
Gece yatmadan bende 1 2 satir bir mesaj attim . Gün artik bizim için dogsun temalı.
Ona iyi geceler canim yazip yollamis .
Çok kızdım. Yorgundu cok uykusuzdu ama 2 satir da mi yazamadin yani .
Benden 7 yaş büyük. E haliyle benim bazi tavirlarim cocukca gelebilir .
Bu mesaj olayini ben mi buyuttum bilemedim .
Bi el ativerin kizlar

Tam olarak ne yazdın? Acaba anlamadı mı ki? Erkekler biraz salaktıt biliyosun

Tam olarak ne yazdın? Acaba anlamadı mı ki? Erkekler biraz salaktıt biliyosun

Senin sabrina , dimdik durusuna , nesene, mantigina ihtiyacim var . Ben bu gece sıfırdan bir hayata "hazirim " dedim . Her şey guzel olsun . Gün artik bizim icin dogsun :)

Aynen böyle yazdim .
Hayır istemiyor mu ki desem kendi dolanıp duruyor 2 haftadir .
Hatta eve geldik aradi . Ailen sorarsa anlat ben her soyledigimin arkasindayim dedi .

Bence istekli oldugunuzu hemen gostermeseydiniz iyiydide neyse. Erkekler genellikle kadinlarin beklediklerine cevap veremiyorlar. Siz romantiklik istemissiniz o cevap verememis..bunun bahaneside olmaz. Demekki mizaci o sekilde bun anlamis oldunuz. Bundan sonra boyle bir seye devam edip etmemekte size kalmis. 7 yas cok buyuk fark degil aslinda insan ayni yasta olupta arasinda mentalite farkiylada 10 yas koyabiliyor arasina.. Uzulecek birsey yok aslinda daha iyi bile olmus :) arkadasinizi tanimis oldunuz..sizde istekleriniz dogrultusunda ilerletir yada ilerletmezsiniz

Ben de sinir olurdum. Ana erkekleri biraz tanıyorsam sinir olmamak gerekiyor.

Gercekten cok haklisin .
Ben oyun , strateji sevmiyorum . Ne hissediyorsam net yasamayi tercih ediyorum aslinda . Koca koca insanlariz , işimizi gücümüzü bulduk daha çocuk gibi mi davranacagiz .
Az once günaydın canim yazmis . Günaydın yazip gonderdim .
Bundan sonra bende soğuk davranacagim.

Ben de sinir olurdum. Ana erkekleri biraz tanıyorsam sinir olmamak gerekiyor.

Zaten hepsi ayı da en azından ilk günden yapmasaydi bari

Kimileri var eve varınca mesaj atıp aramıyor..
Yani iyi geceler mesajınıza , nezaketen de olsa bir cevap verdiği için şükredin derim..
Zaten akşam berabermişsiniz , zamanla temasını değiştirir..
Tabi bu sizin elinizde.. =)
Hayırlısı olsun artık..

Daha cok yeni hemen yuz vermeyin biraz cabalasiin
Armut piş ağzıma düş oldu biraz haklisin.

bence arabeskten hoşlanmıyor..
Aslinda sadece icimden gelmisti .

Orasi oyle tabii ama benim beklentilerim bu anlamda biraz fazla galiba o yuzden en ufak şeyde üzülüyorum.
Sorsam mi gece niye oyle yazdin diye

Armut piş ağzıma düş oldu biraz haklisin.

Aslinda sadece icimden gelmisti .

Orasi oyle tabii ama benim beklentilerim bu anlamda biraz fazla galiba o yuzden en ufak şeyde üzülüyorum.
Sorsam mi gece niye oyle yazdin diye
Hayır bence sormayın.
İlk günden hesap sormaya beni sorgulamaya başladı gibilerinden düşünür..

Gonderdiginiz mesaj sacma olmus kusura bakmayin
Daha tanima asamasinda oldugunuz, ilk defa gorustugunuz bir adama boyle iddiali, hevesli bir mesaj atmaniz inandirici degil.
Karsi taraf soyle dusunmus olabilir: beni faha dogru duzgun tamimadigi halde yok sabahlar bizim icin olsun vs diyor. Daha olgunlasmamis liseli asik
Sonra ne diye mantigina ihtiyacim var vs gibi sozler yaziyorsunuz. Bence kendinizi zayif gostermissiniz. Sevgiye ac gibi

Aklıma eseni kontrolsuzce yapmak konusunda gercekten dünya markasi olabilirim .
Cok haklisiniz . Adam şöyle güzelsin boyle dikkat cekicisin işinde şöyle iyisin dedikçe ben gozundeki imajimi yerlere cektim sanırım: (.
Sizce bundan sonraki adimim ne olmali

Agirdan al
Bana sorarsan is yerinden biriyle hic tanimadigim biriyle boyle bir muhabbete girmekte riskli
O yuzden iyice dusunerek at adimlarini

Bu kadar cabuk kaptirma kendini. Birak senin icin cabalasin, yaninda olmaya can atsin. Erkekler kolay bulduklari birinden kolay da vaz gecerler

bu kadar kısa tanışıklık için ağır bi mesaj, yazmasan iyiymiş ama olmuş bi kere bence bir daha böyle mesajlar yazma

7 yaşta büyük bir fark değil, erkekler kadınlara göre geç olgunlaşıyor zaten
zaten olgunlukta karakterle ilgili bişey yaşla değil

Agirdan al
Bana sorarsan is yerinden biriyle hic tanimadigim biriyle boyle bir muhabbete girmekte riskli
O yuzden iyice dusunerek at adimlarini
Cok haklisiniz .
Kontrollu olmayi becerecegim insallah

Bu kadar cabuk kaptirma kendini. Birak senin icin cabalasin, yaninda olmaya can atsin. Erkekler kolay bulduklari birinden kolay da vaz gecerler
Gelmiş 30 yaşına. Artik strateji yapmayayim demiştim ama ..

O kadar icimden gelmisti ki .
Ay keske uyuyakalsaydim da yazmasaydim . Cok pisman oldum ya

Yaslariniz kac canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…