- 3 Ekim 2014
- 228
- 411
- 73
- 36
- Konu Sahibi voodoobebegi
-
Kaç aylık , haftalık bir ilişki bu ? Hayır ne zaman , ne kadar tanıdınız birbirinizi ! Hangi zorluğu neyi paylaştız da can canım oldunuz ! Bismillah dediğin adama gün bizim için doğsun dersen ben olsamda ancak iyi geceler diye mesaj atarım . Hemen erkeğin üstüne atlayıp , dünden hazır gibi ağdalı , masalsı olursanız , karşı tarafın sizi ciddiye almaması normal . Gün bizim için doğsun dersin adama , oh emeksiz , zahmetsiz , kapının ağzında al diye bekleyen kadın niye uğraşsın ki ? Neden sizi mutlu etmek için kazanmak için özveride bulunsun ki ? Bi düşünün bakalım !Öncelikle günaydın kızlar.
Şu sıra hayatim sanki atlı kovaliyor gibi hızlı ilerliyor .
Hemen ozetleyeyim .
Dönem basindan beri calistigim kolejin başka bir şubesine geçtim bundan 2 hafta falan önce.
Önceleri hic dikkatimi çekmeyen bu adam sonra sonra bana "Aaa hoş adammis " dedirtti.
Tanistiktan 1 hafta falan sonra ekledi 2 3 gun hic numarami almadi sadece facede konustuk .
Bayram girerken aldik numalarimizi konusuyor,gorusuyoruz.
Dün akşam geldi aldi beni . 2 saat kadar oturduk .
Ben ilk geldiğim günden beri beni.begendigini vs soyledi . Arasam bulamam senin gibi birini falan dedi . Cok saygılı seviyeliydi .
Eve geldik hemen aradi mesaj attı falan .
Gece yatmadan bende 1 2 satir bir mesaj attim . Gün artik bizim için dogsun temalı.
Ona iyi geceler canim yazip yollamis .
Çok kızdım. Yorgundu cok uykusuzdu ama 2 satir da mi yazamadin yani .
Benden 7 yaş büyük. E haliyle benim bazi tavirlarim cocukca gelebilir .
Bu mesaj olayini ben mi buyuttum bilemedim .
Bi el ativerin kizlar
Okudum okudum , yazının sonunda ' gün bizim için doğsun' mesajını görünce , wallahi ben bile sizden soğudum ... O anÖncelikle günaydın kızlar.
Şu sıra hayatim sanki atlı kovaliyor gibi hızlı ilerliyor .
Hemen ozetleyeyim .
Dönem basindan beri calistigim kolejin başka bir şubesine geçtim bundan 2 hafta falan önce.
Önceleri hic dikkatimi çekmeyen bu adam sonra sonra bana "Aaa hoş adammis " dedirtti.
Tanistiktan 1 hafta falan sonra ekledi 2 3 gun hic numarami almadi sadece facede konustuk .
Bayram girerken aldik numalarimizi konusuyor,gorusuyoruz.
Dün akşam geldi aldi beni . 2 saat kadar oturduk .
Ben ilk geldiğim günden beri beni.begendigini vs soyledi . Arasam bulamam senin gibi birini falan dedi . Cok saygılı seviyeliydi .
Eve geldik hemen aradi mesaj attı falan .
Gece yatmadan bende 1 2 satir bir mesaj attim . Gün artik bizim için dogsun temalı.
Ona iyi geceler canim yazip yollamis .
Çok kızdım. Yorgundu cok uykusuzdu ama 2 satir da mi yazamadin yani .
Benden 7 yaş büyük. E haliyle benim bazi tavirlarim cocukca gelebilir .
Bu mesaj olayini ben mi buyuttum bilemedim .
Bi el ativerin kizlar
ama erkek bu surunmezse kiymetini bilmiyor)))Cok haklisiniz .
Kontrollu olmayi becerecegim insallah
Gelmiş 30 yaşına. Artik strateji yapmayayim demiştim ama ..
O kadar icimden gelmisti ki .
Ay keske uyuyakalsaydim da yazmasaydim . Cok pisman oldum ya
Sormayin ya ben niye boyle bir salaklik yaptim bilmiyorum .
Çok mahcup oldum kendime karşı. Adama direk aşığım demişim gibi.oldu ay cok ayip ya.
Nasil duzeltcem ben bunu
Çok hızlı gitmiyor muyuz falan dedi ,
Aferiin bana aferiin bir çuval inciri berbat ettim .
Konu açıldığında biz birbirimizi tanıma evresindeyiz bu süre zarfında belki sen benibeğenmiceksin belki ben seni istemeyeceğim belki de herşey çok güzel olacak. Bunu şuan bilemeyiz zaman göstericek. Ben mesajımla bu süreç için taktikler kullanmak istemedim ve samimi olmak istemedim ve gün bizim için doğsun bu süreç bizim için güzel plsun demek istedim ama tekrar okuduğumda leyladan mecnuna mesaj atar gibi olduğunu farkettim :)) hahaaayt gaza gelmişim ayoll die bi mesaj atsan özgüveni olan kendi hatalarıyla dalga geçebilen bir kız gibi görünedebilirsin hemde bi anda geri çekilebilirsin diye düşündüm. Ama bende saçmaladım mı şuan bilemedim :) o mesaj nasıl toparlanır bilemedim.
En azından denedimyok bence o mesaj toplanmaz :))
Senin sabrina , dimdik durusuna , nesene, mantigina ihtiyacim var . Ben bu gece sıfırdan bir hayata "hazirim " dedim . Her şey guzel olsun . Gün artik bizim icin dogsun :)
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?