Yenidoğan alıiveriş listesi

kt1414

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2019
14
3
86
Herkese merhaba ,
17 haftalık hamileyim ilk gebeliğim bebek için alışveriş listem ne şekilde olmalı tecrübeli annelerden öneri rica ediyorum. 0-3 ay kıyafetlerini kaç adet almalı hastane çıkısı 1 adet yeterli mi herkes bebeklerin çok hızlı büyüdüğünü söylemekte. 0-6 ay ya da 3-6 ay arası kıyafet almak daha mı mantıklı yeni doğan kıyafetleri yerine. Ekim ayında doğum olacak.

Hastane çıkışı ben 3 tane götürdüm biraz daha kalsam eşim eve dönüp alacaktı. Memeyi tutmayınca mama veriliyor mama bulaşıyor kan bulaşıyor o bu şu, illaki lazım oluyor. Hepsini 10'lu almak zorunda değilsiniz tabii biri 10'lu diğerleri 5'li de olabilir ya da alt üst takım/tulum + zıbın gibi de götürebilirsiniz. Yenidoğan ben bunlar dışında kullanmadım desem yeri, 0-3 kullandım onları da 2 ay kadar kullandım hatta kullanmak için zorladım yoksa 1.5'ken de bırakabilirdim. 0-3 6 tulumum vardı onlar yetti bana ama aşırı kusan bi bebek değildi.

hastane çıkışı bir tane vardı bende yeni doğan 3 tane falan gerisi 0-3 ve 3-6 aydı hiç kullanamadan küçük gelenler oldu bence çok kıyafet alma hediyede çok geliyor eksik olursa eve söylersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…