Yenidoğan bakımı

kaktus_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
301
237
103
Merhaba arkadaşlar asla seçemiyorum, tecrübelerinize ihtiyacım vaaar.

Yenidoğan olarak ıslak mendil, vücut nemlendiricisi(her banyo sonrası nemlendirmek istiyorum) ve vücudunu yıkarken sabun olarak ne kullandınız ? Nelerden memnun kaldınız ?

Ben dalin ve uni baby kullandım şampuan ve bebek yağı olarak iki çocuğumada ıslak mendil olarak da prima ve sleepy

Şampuanda incia kullanmıştım, temiz içerikli diye.
Islak mendilde de en çok sleepyden memnun kalmıştım diye hatırlıyorum.

şampuan mustela kullanıyorum doğduğundan beri. saç ve vücut içindi.
nemlendirici de mustela kullanıyorum.
ıslak mendil kullanmadım hiç. hep pamuk ıslatıp temizledim. dışarıda el silmek için de izotonik sulu molfix kullanıyorum. memnunum hepsinden.

İlk 3 ay pamukla temizledim. Şampuan mustela kullandım, şimdi incia mustela karışık kullanıyorum. Islak mendile de pure baby newborn ile geçtim.

İlk 3 ay pamukla temizledim. Şampuan mustela kullandım, şimdi incia mustela karışık kullanıyorum. Islak mendile de pure baby newborn ile geçtim.
pamuk bende aldım yanına ek olarak ıslak mendilsiz olmaz diye söylediler araştırmaya girip kafamı iyice karıştırdım

Oğluma baby me köpük ve şampuan kullanıyorum.Kızımın egzaması varsı mustela kullanıyorum.Her duş sonrası da mustela krem

Mustelanin avokadolu body losyonu, sac ve vücut şampuanı (bir ara bitti evde dalin vardi ona geçince konak başladı). Islak mendil yerine küçük bi saklama kabına kare pamukları ıslatıyorum aralarına zeytinyağı damlatıp öyle kullanıyorum çok memnunum. Yüzünü, ellerini silerken de muslin mendilleri ılık suyla ıslatıp temizliyorum.

Nemlendirici ecowell almıştım, atopik olduğu için biodermaya geçtim. Ecowellin kokulu olması da rahatsız ediyordu açıkçası. Şampuan yine ecowelldi ondan memnundum ama sorunumuz kaynaklı Linola kullanıyorum.
Islak mendil Sleepy bionatural kullanıyordum, pamuğa döndüm 9,5 aydır pamuk dışarda ıslak mendil evde el yüz silmeye kullanıyorum ama Sleepyi değiştiresim var o da kokulu bence .

Çok teşekkür ederim. Sanırım pamuk stoklayacağım. Hepinizin dediği markalarada bakacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…