Merhaba arkadaşlar asla seçemiyorum, tecrübelerinize ihtiyacım vaaar.
Yenidoğan olarak ıslak mendil, vücut nemlendiricisi(her banyo sonrası nemlendirmek istiyorum) ve vücudunu yıkarken sabun olarak ne kullandınız ? Nelerden memnun kaldınız ?
Yenidoğan olarak ıslak mendil, vücut nemlendiricisi(her banyo sonrası nemlendirmek istiyorum) ve vücudunu yıkarken sabun olarak ne kullandınız ? Nelerden memnun kaldınız ?
şampuan mustela kullanıyorum doğduğundan beri. saç ve vücut içindi.
nemlendirici de mustela kullanıyorum.
ıslak mendil kullanmadım hiç. hep pamuk ıslatıp temizledim. dışarıda el silmek için de izotonik sulu molfix kullanıyorum. memnunum hepsinden.
Mustelanin avokadolu body losyonu, sac ve vücut şampuanı (bir ara bitti evde dalin vardi ona geçince konak başladı). Islak mendil yerine küçük bi saklama kabına kare pamukları ıslatıyorum aralarına zeytinyağı damlatıp öyle kullanıyorum çok memnunum. Yüzünü, ellerini silerken de muslin mendilleri ılık suyla ıslatıp temizliyorum.
Nemlendirici ecowell almıştım, atopik olduğu için biodermaya geçtim. Ecowellin kokulu olması da rahatsız ediyordu açıkçası. Şampuan yine ecowelldi ondan memnundum ama sorunumuz kaynaklı Linola kullanıyorum.
Islak mendil Sleepy bionatural kullanıyordum, pamuğa döndüm 9,5 aydır pamuk dışarda ıslak mendil evde el yüz silmeye kullanıyorum ama Sleepyi değiştiresim var o da kokulu bence .