- 22 Ağustos 2016
- 305
- 239
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dalin ve uni baby kullandım şampuan ve bebek yağı olarak iki çocuğumada ıslak mendil olarak da prima ve sleepyMerhaba arkadaşlar asla seçemiyorum, tecrübelerinize ihtiyacım vaaar.
Yenidoğan olarak ıslak mendil, vücut nemlendiricisi(her banyo sonrası nemlendirmek istiyorum) ve vücudunu yıkarken sabun olarak ne kullandınız ? Nelerden memnun kaldınız ?
pamuk bende aldım yanına ek olarak ıslak mendilsiz olmaz diye söylediler araştırmaya girip kafamı iyice karıştırdımİlk 3 ay pamukla temizledim. Şampuan mustela kullandım, şimdi incia mustela karışık kullanıyorum. Islak mendile de pure baby newborn ile geçtim.
Ciltleri başta hassas oluyor bebişlerin tabi tercih sizin.pamuk bende aldım yanına ek olarak ıslak mendilsiz olmaz diye söylediler araştırmaya girip kafamı iyice karıştırdım![]()
Oğluma baby me köpük ve şampuan kullanıyorum.Kızımın egzaması varsı mustela kullanıyorum.Her duş sonrası da mustela kremMerhaba arkadaşlar asla seçemiyorum, tecrübelerinize ihtiyacım vaaar.
Yenidoğan olarak ıslak mendil, vücut nemlendiricisi(her banyo sonrası nemlendirmek istiyorum) ve vücudunu yıkarken sabun olarak ne kullandınız ? Nelerden memnun kaldınız ?