Yenidoğan bebeğim sürekli uyku halinde

yeniannis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2025
4
0
1
28
Merhabalar bebeğim 28 günlük 25.günden itibaren bebeğimde aşırı uyku hali var sürekli uyuyor sarılık falan normal değerlerde.Daha küçük olduğunda bu kadar uyumuyordu en azından iki saatte bir emzirmek için uyandırdığım da uyanık kalıyordu şu an öyle bir şey yok sürekli uyuyor uyanık kaldığı zaman dilimi gün içinde belki bir belki iki saat onu da bizim zorumuzla uyanık kaliyor bıraksak uyuyacak korkuyorum acaba böyle bir şey yaşayan oldu mu lütfen yaşadıysanız cevap verin çok korkuyorum

Bunlar ilk 3 ay çok normal sarılık varsa daha da normal oluyor emzirmeyi daha da sıklaştırın iyi olur

Sarılık vardır büyük ihtimalle bol bol besle emzir geçer ama mutlaka emzir sürekli karnını doyur ki ilerlemesin doktor konturollerine götür

Bol bol emzir uyandır ıslak mendille sil yüzünü altını açıp sil . Çok kalın giydirme sicakda uyumasına neden olur. Ortam sicakligi 23 derecede kalsin. Hatta çıplak emzirin sizin isinizla o ısınır üşümez yani. Gündüz 1-2saatte bir mutlaka meme teklif edin gece 3saatti geçirmeyin.

normal zaten bu zamanlarda ya uyurlar ya emerler siz sürekli meme verin, uyanmıyorsa soyun topuklarını, çenesini gıdıklayın.

Benim kızım da çok uyurdu. Bi beslenmemiz 1 saat sürerdi sürekli uyandırmaya çalışırdık. Sarılık vs yoktu bizde.Ben de sürekli araştırıyordum neden çok uyuyor diye. 5 aylık olduk şimdi de uyusun diye kırk takla atıyoruz. Siz 2 3 saatte bir besleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…