Bebek Beslenmesi Yenidoğan bebeğim uyanmıyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Ozuji

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2017
164
34
48
mrb arkadaşlar. 2 hafta önce sezeryanla doğum yaptım ilk hafta sütüm gelmedi.Bu hafta az az gelmeye başladı. Başından beri mecburen mama + süt takviyesi yapmaya çalışıyorm . Oda sağarak silikon uçla tutmaya çalışıyor . Mememi tutamıyor.
Sarılığı vardı şuan kontrol altında.
Geceleri beslemek için uyandıramıyorum kesinlikle. Yapmadığım şey kalmıyor. Gecede illa 2-3 saatte bir beslemek zorundamıyız. Öyle derin uyuyorki kaldıramıyoruz . Yardımcı olursanız sevinirim

Beslemek zorundasiniz 40i cikana kadar. Gunduzleri saatte veya 1.5 saattr 1 emzirin, geceleri 2 saatte 1. Uyandirmak icin ayaklarini gidiklayin, altini acin, islak mendille poposunu silin bir sekilde uyandirin. Mamadan kademeli sekilde kurtulabilirsiniz. Mamanin sindirimi zordur o yuzden uyanmak istemiyordur. Bir an once silikon uctan ve mamadan kurtulmalisiniz yoksa sutunuz azalabilir veya meme reddi yasarsiniz bir sure sonra. Ozellikle gece 2 saatte 1 emzirmelisiniz ki sutunuz artsin. Siz mama verdiginiz surece memeden sut talebi olmayacak ve dogal olarak sutunuz artmayacak.. Aslinda buyuk risk altindasiniz suan emzirme konusunda... bende sezeryan oldum, sikikon uc ve mama ve biberon vardi hayatimizda... hepsinden kurtulduk cok sukur ona ragmen meme reddi yasiyoruz ufaktan.

Facede emzirme sanati grubu var uye olun. Emzirme danismanlari her konuda yardimci olurlar. Allah anali babali buyutsun

Beslemek zorundasiniz 40i cikana kadar. Gunduzleri saatte veya 1.5 saattr 1 emzirin, geceleri 2 saatte 1. Uyandirmak icin ayaklarini gidiklayin, altini acin, islak mendille poposunu silin bir sekilde uyandirin. Mamadan kademeli sekilde kurtulabilirsiniz. Mamanin sindirimi zordur o yuzden uyanmak istemiyordur. Bir an once silikon uctan ve mamadan kurtulmalisiniz yoksa sutunuz azalabilir veya meme reddi yasarsiniz bir sure sonra. Ozellikle gece 2 saatte 1 emzirmelisiniz ki sutunuz artsin. Siz mama verdiginiz surece memeden sut talebi olmayacak ve dogal olarak sutunuz artmayacak.. Aslinda buyuk risk altindasiniz suan emzirme konusunda... bende sezeryan oldum, sikikon uc ve mama ve biberon vardi hayatimizda... hepsinden kurtulduk cok sukur ona ragmen meme reddi yasiyoruz ufaktan.

Facede emzirme sanati grubu var uye olun. Emzirme danismanlari her konuda yardimci olurlar. Allah anali babali buyutsun

İnanın hepsini deniyorum gündüzleri emzirmeye çalışıyorum ememediği zaman sağıyorum. Stüm yeni gelmeye başladı. Gece bir türlü uyabmıyor zorla saatlerce uğraşıyorum yedirmek için

beni arkadaşım çocuğunu ayağını gıdıklayarak uyandırıyordu. sezeryandan ne kadar süre sonra toparlandığınızı öğrenebilir miyim? kimsenin yardımı olmadan tek başınıza çocuğunuzu alacak,bakacak duruma ne kadar sürede geldiniz?

beni arkadaşım çocuğunu ayağını gıdıklayarak uyandırıyordu. sezeryandan ne kadar süre sonra toparlandığınızı öğrenebilir miyim? kimsenin yardımı olmadan tek başınıza çocuğunuzu alacak,bakacak duruma ne kadar sürede geldiniz?

Bizimki öylede uyanmıyorki
İlk 2 gün sıkıntılı gerçekten 1 haftanın sonuna doğru artık eğilip yataktan rahat kalkmaya başlıyorsunx. 2. Hafta baya iyi duruma gelirsiniz.

Tabi sürekli beslemen gerekiyor. Sarılıktan dolayıda uyanmıyor olabilir. 40 çıkana kadar emzir 2 saatte bir. Uayndırmak için altını aç ya da çenesini hafif aşağıya çek refleks olarak açıyor zaten o zaman. Allah analı babalı büyütsün.

Benim kiz da uyanmiyordu. Butun yontemleri denedik nerdeyse. Ilk 10 gun yenidogan sariligi gecirid. Degerlerini olcturduk hep. Bir sekilde zorla da olsa en gec 2 saatte uyandirman lazim sariligin gecmesi icin. Zaten yaklasik 15 gunden sonra bizinki duzeldi. Artik uyandirmak icin caba harcamiyoruz. Ustunu soyunca ya da altini acinca uyanabiliyordu biraz sadece.

Benim kiz da uyanmiyordu. Butun yontemleri denedik nerdeyse. Ilk 10 gun yenidogan sariligi gecirid. Degerlerini olcturduk hep. Bir sekilde zorla da olsa en gec 2 saatte uyandirman lazim sariligin gecmesi icin. Zaten yaklasik 15 gunden sonra bizinki duzeldi. Artik uyandirmak icin caba harcamiyoruz. Ustunu soyunca ya da altini acinca uyanabiliyordu biraz sadece.

Bakalım inşallah bizimkide öyle olurr. Bilemedim ne yapacağımı

Uyandır canım kesinlikle bizimki de uyanmadi ilk gün. Şekeri düşmüş Allah korusun ben hastaneyi yiktim kimse dikkate almıyordu yoksa. Ayağının altina bas parmaginla bastıra bastıra masaj yap. Cani acidi diye düşünme iyice bastır

Back
X