Yenidoğan bebegimde CRP cikti

zeyneppk

Bşl:83.2 ▶️1.hedef:77✅️ 2.hedef:73✅️.Hedef:70
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2009
8.333
29.410
1.073
43
Bebeğim 38.haftada dünyaya geldi bende idrar yolu enfeksiyonu olduğu için onunda değerlerine bakıldı kanda CRP değeri 19 çıkınca yogunbakima alındı bu durumu yaşayan varmı nasıl bir süreç takip edildi

Bebeğinizin kültürleri alınır. Sonuçları çıktığında da etkene göre tedavisi uygulanır. Solunum kontrolleri ateş kontrolleri yapılır. Düzenli bir tedavi sonucunda kavuşursunuz bebeğinize. Geçmiş olsun.

Bebeğinizin kültürleri alınır. Sonuçları çıktığında da etkene göre tedavisi uygulanır. Solunum kontrolleri ateş kontrolleri yapılır. Düzenli bir tedavi sonucunda kavuşursunuz bebeğinize. Geçmiş olsun.
ateşi solunum problemi yok antibiyotik tedavisi uygulanıyor 1 hafta kalır dediler 1 hafta surermi acaba hiçbir şikayeti yoktu sadece crp çıktı diye alindi

ateşi solunum problemi yok antibiyotik tedavisi uygulanıyor 1 hafta kalır dediler 1 hafta surermi acaba hiçbir şikayeti yoktu sadece crp çıktı diye alindi
Sürebilir tabi bir hafta kadar çünkü sonuçta enfeksiyon var bebeğinizde. Tam tedavi almalı ki tekrarlamasın. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla alın kucağınıza.

Sürebilir tabi bir hafta kadar çünkü sonuçta enfeksiyon var bebeğinizde. Tam tedavi almalı ki tekrarlamasın. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla alın kucağınıza.
çok teşekkür ederim

Merhaba bende yeni doğum yaptım bebeğimin crp değeri 14 çıktı sizde aynı sıkıntıları yaşamışsınız bebeğinizin son durumu nedir acaba sonrasında kaç gün kaldı hastanede

Merhaba bende yeni doğum yaptım bebeğimin crp değeri 14 çıktı ve yoğun bakıma aldılar sizde aynı sıkıntıları yaşamışsınız bebeğiniz kaç gün kaldı hastanede tedavi süreci nasıl geçti beni bilgilendirirseniz çok sevinirim

Merhaba bende yeni doğum yaptım bebeğimin crp değeri 14 çıktı ve yoğun bakıma aldılar sizde aynı sıkıntıları yaşamışsınız bebeğiniz kaç gün kaldı hastanede tedavi süreci nasıl geçti beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
Merhaba. Bende yeni doğum yaptım. Sezeryan ile. Crp değeri 23 çıktı. Şuan yoğun bakımda antibiyotik tedavisi görüyor. Bugün 3. Gün. Sizin bu sürec nasıl geçti. Bana da bilgi verir misiniz çok sevinirim

Back
X