Yenidogan bebegimi koruyamiyorum

Hibenzey

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2019
73
69
8
38
Merhaba arkadadaslar 1 ay once dogum yaptim hastaneye ziyaretci falan zaten kabul edilmedi sadece refakatci oda annem ve esim . Sonrasinda eve ciktik sezeryan oldugum icin annem yanimda kaldi bir sure. Sagolsun konu komsu arkadaslarimiz telefonla tebrik etti. Koronadan sebep gelmek istemediklerini soyledi. Bende zatrn oyle dusunuyordum. Ama malesef ayni binada oturdugum eltim ve cocuklari durmadan cocugu sevmek kucaklarina almak istiyorlar. Esimle konusmustik cocuk kucaga alinmicak opulmicekti. Ilk sefer kaynim tek geldi ben izin vermedim esimde ses cikarmadi. 2 gun sonra coluk cocuk geldiler ve eltim ben mutfakyayken cocugu kucaklayiverdi. Esimde hic bisi demedi. Bi ara esim telefonla konusmak icin balkona cikri bendecocugu emzirmek icin odasina gittim Eltim demezmi bana bu cocu sevdirmicej adam daha dogmadi. Sevmek isteyen benle gelsin. Ben toparlanip yanlarina gidene kadar da kalkip gittiler. Ve ben deliye dondum. Zaten aramiz bozuktu cocuk bahanesiyle yine yanasmaya basladi ama bana degil esime. Ona baska bana baska davraniyor. Tek gorsun selam vermez esim varken hal hatir sorar. Deliricem ogunden beri .Esimede soyledim hadi canim oylemi dedi dedi. Baska hic bisi demedi. Simdi onada tavir yapiyorum. Nasi uzak tutucam bunlari. Aramiz bozuk die benim sevdirmedimi soylicek eminim. Soylerse soylesin ama ben esimin mudahale etmesini beklerdim. Ona daha cok kizginimmm

Merhaba arkadadaslar 1 ay once dogum yaptim hastaneye ziyaretci falan zaten kabul edilmedi sadece refakatci oda annem ve esim . Sonrasinda eve ciktik sezeryan oldugum icin annem yanimda kaldi bir sure. Sagolsun konu komsu arkadaslarimiz telefonla tebrik etti. Koronadan sebep gelmek istemediklerini soyledi. Bende zatrn oyle dusunuyordum. Ama malesef ayni binada oturdugum eltim ve cocuklari durmadan cocugu sevmek kucaklarina almak istiyorlar. Esimle konusmustik cocuk kucaga alinmicak opulmicekti. Ilk sefer kaynim tek geldi ben izin vermedim esimde ses cikarmadi. 2 gun sonra coluk cocuk geldiler ve eltim ben mutfakyayken cocugu kucaklayiverdi. Esimde hic bisi demedi. Bi ara esim telefonla konusmak icin balkona cikri bendecocugu emzirmek icin odasina gittim Eltim demezmi bana bu cocu sevdirmicej adam daha dogmadi. Sevmek isteyen benle gelsin. Ben toparlanip yanlarina gidene kadar da kalkip gittiler. Ve ben deliye dondum. Zaten aramiz bozuktu cocuk bahanesiyle yine yanasmaya basladi ama bana degil esime. Ona baska bana baska davraniyor. Tek gorsun selam vermez esim varken hal hatir sorar. Deliricem ogunden beri .Esimede soyledim hadi canim oylemi dedi dedi. Baska hic bisi demedi. Simdi onada tavir yapiyorum. Nasi uzak tutucam bunlari. Aramiz bozuk die benim sevdirmedimi soylicek eminim. Soylerse soylesin ama ben esimin mudahale etmesini beklerdim. Ona daha cok kizginimmm
Kapıyı açmayacaksınız. Eve gelirlerse de odaya girecek kapıyı kitleyeceksiniz. Çocuğunuzu bu dönemde korumanız lazım

Eltinize de kaynınızada corona dönemin de eve dışarıdan kimseyi kabul etmeyeceğini söylesin. Eşin onları cok özlüyorsa, onların evinde hasret gidersinler
Soylese keske. Ama bastan konustugumuz halde kendi ailesi die disardan gormuyor. Dedim cocugu sevmeye degil beni sinir etmeye geliyor. Benim abartigimi dusunuyor. Sessiz kaliyor.

Siz istemedikçe onlar isteyecekler aranızda bir inatlaşma başlayacak. Boşuna çanınız sıkılacak değişen bir şey olmayacak. Hem bırakıp sevsinler kucaklasınlar belki bebeğiniz ilerleyen zamanlar da sizi zorlayacak o zaman yardıma ihtiyaç duyacaksınız birazcık soluklanmak isteyeceksiniz bir ricanıza karşılık verirler.

Canım bebeğin her türlü melanetten koruman lazım gerekirse deli ol ,piskopat ol çocuklarımız bizim herseyimiz. Eltiyi eve alma birde eşinden atak bekleme atağı kendin yap.

Ben anlamadım adam daha dogmadı ne demek?sevmek isteyen benle gelsin ne alaka orasını anlayamadım.Eşiniz duymamış ki müdahale etsin?Kendi kardeşine söyler de kadına nasıl desin bırak diye siz deseydiniz görür görmez bırakır mısın diye.Bir de diyelim ki sevmediler zaten sizle aynı ortamdalar çocukları da var her yere dokunuyorlar size bulaşsa bebeğinize de bulaşır.Sevmemek çare değil hiç gelmesinler

eltide ki özgüvene bak
korona donemini gectim bir anne cocugum daha kucuk veya buyuk dokundurmuyorum dediginde bile dokunulmamalı
ne munasebet yani anne istemiyorken cocugun yanina inatla gidip birde bu tarz kelimeler kullanmak.
almayin bir daha iceri hatta geldiklerinde kapiyi acip bu eve ben istemeden gelecek birde bana inat cocugumu kucaklayacak adam daha anasindan dogmadi diyip çarpin kapiyi suratina

eltide ki özgüvene bak
korona donemini gectim bir anne cocugum daha kucuk veya buyuk dokundurmuyorum dediginde bile dokunulmamalı
ne munasebet yani anne istemiyorken cocugun yanina inatla gidip birde bu tarz kelimeler kullanmak.
almayin bir daha iceri hatta geldiklerinde kapiyi acip bu eve ben istemeden gelecek birde bana inat cocugumu kucaklayacak adam daha anasindan dogmadi diyip çarpin kapiyi suratina
+1
Konu sahibi lütfen bunu yapın , başka türlü basa çıkamazsınız cirkeflerle

Elti kişisinin ne dediğini anlamak için 4 kez okuyan bir benim galiba. Bu çocuğu sevdirmeyecek kişi daha doğmadı demek istemiş herhalde.
O an bir cinnet gelir, benim bebeğim ve ben kimsenin kucağına vermiyorum diye görürdü. Niye eşinizin tepki vermesini bekliyorsunuz ki? Sizin eve bile kimseyi almamanız lazım, insanlar cahil. Bu tarz kişilerin el yıkmaya da özen gösterdiklerini hiç sanmıyorum.

Siz istemedikçe onlar isteyecekler aranızda bir inatlaşma başlayacak. Boşuna çanınız sıkılacak değişen bir şey olmayacak. Hem bırakıp sevsinler kucaklasınlar belki bebeğiniz ilerleyen zamanlar da sizi zorlayacak o zaman yardıma ihtiyaç duyacaksınız birazcık soluklanmak isteyeceksiniz bir ricanıza karşılık verirler.
Normal bir süreç değil şu yaşadığımız günler, pandemi var. Farkında mısınız?

Korona var korona. Hadi onu geçtim el kadar bebe milletin kucağında gezer mi? Az mantıklı yorum yapın

Bence de öyle, sonuna kadar katılıyorum
Doğumuma az zaman kaldı, aynı şey başıma gelir diye korkuyorum açıkçası icimde bi dert bu konu
tepki koyarken tatli dille degil net ve tok bir ses tonuyla koymalisiniz.
yani biri gelip cocugu gormek istiyoruz dediginde nezaketten ezilip buzulup ay canim istersen gel ama korona var dersen amadan sonraki cumlenin pek bir anlami olmaz.
pandemi surecinde ziyaret kabul etmiyorum kusura bakmayin diyip kestirip atacaksin gerekirse en yakinlarina bile.
eminim ki insanlar sizi sevdikleri icin cocugunuza hayirli olsun demek icin gelmek isterler ama şu dönemde buna mecbursunuz kirilacak olanda kırilsin

Back
X