Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en güzeli peygamber efendimizin (sav) dediğidir. ne kadar erken yaşta yaparsan o kadar iyidir. biz 2. yaşta yaptırdık çocuğun pipisi enfeksiyon kapmıştı, onun için sen erken yaptır ne enfeksiyon kapsın hemde bebekken çocuk için korku olmaz çocuklar büyüdükçe sünneten o kadar çok korkuyor. piskolojik etkiside var...
benim oglum 1 ay sonra 2 yasına girecek..ilk dogdugunda etrafımdaki herkesin sünnetini bian önce yaptır demesine ragmen cocuguma kıyamadıgım için yaptıramadım galiba..ama 2 ay önce genel muayene için götürdüğümüz bir doktor acilen sünnet olması gerektiğini sünnet derisinin cok dar ve yapışık oldugunu söyledi..tabi hemen iyi bir doktor bulmak için arastırma yapmaya basladık..hatta doktorların cogu bu cocuk 2 yasına gelmiş durmaz diye bakmadı bile...sonra iyi bi doktor bulduk 1,5 ay önce yaptırdık sünnetini..simdi cok iyi ama keske ilk dogdugunda yaptırsaymısım.1.si cok gec iyilesti dikişleri daha yeni düştü 2.si cocugum cok hareketli yatmadıgı için kanaması oldu yara oldu ve sürekli hareket ettiğinden bezine yapıştı..3.sü psikolojikman cok etkilendi..simdi bezini actırmıyor bana aglaya aglaya degiştiriyorum altını banyoyu cok severdi acıyacak diye banyoya girdiremez oldum vs. ..vs...yani uzun lafın kısası en iyisi dogar dogmaz yapıp kurtulmak sonrasında cok sorunlu oluyor...
anlıyorum ama doktorların cogu bilincinin tamamen kapalı olmasını yanı genel anesteziyi önermiyolar...bizimkisi doktorun kendi özel kliniğinde oldu..bende aynı senin gibi bilinci acık olmasın diye hangi doktor getir o sekilde yapıyım derse ona teslim edecektim cocugumu ama iyikide yaptırmamısım saolsun doktorumuz cok ıyıdı özelden msj atarsan kliniğin numarasını veririm..işini gercekten güzel yapıyo...çok geçmiş olsun Allah yardım etsin benim annemde duyunca sinirlendi bebek diye ama bilincinin açık olmasını istemiyorum hele hele kendi zevklerimiz çocuk sünnet kıyafeti giysin diye istemiyorum ben rahat etsin inşallah ama kimse doktor yazmıyor sizin hastane ve doktor hangisi? tavsiye edermisiniz?
Dörtyoldan geldi bizim sünnetçi ismi Basri ama soyismini inan hatırlamıyorum.teli var özelden msj atamıyorum ama sen atabiliosan mailini falan ver yazayım..Bende İskenderunda oturuyorum.Adam hep gelio buraya daha geçen ay bizim arkadaş yaptırdı onlarda çok memnun kaldılar.