Yenidoğan bebek hazırlıkları

ciko07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
5.901
817
373
Bebislermize kavuşmamiza az kaldi kizlar neler aldiniz eksikleriniz ne neler alicaksiniz ? Burada paylaşalım birbirimizin unuttuklarini tamamlayalim :)

Bebislermize kavuşmamiza az kaldi kizlar neler aldiniz eksikleriniz ne neler alicaksiniz ? Burada paylaşalım birbirimizin unuttuklarini tamamlayalim :)
Ben daha hiçbişey almadım öyle fiyat model falan bakıyorum geç mi kaldım acaba

Ben daha hiçbişey almadım öyle fiyat model falan bakıyorum geç mi kaldım acaba

Bende bi anda almaya basladim cnm kiyafet olarak alacgm kalmadi hediye geldi baya ben aldm arkdslarm aldi ufak tefek ekskler bide besikle araba kaldi bebek arabadi olrk wei-b 1011gloria düşünüyorum tavsye ederm

Bende bi anda almaya basladim cnm kiyafet olarak alacgm kalmadi hediye geldi baya ben aldm arkdslarm aldi ufak tefek ekskler bide besikle araba kaldi bebek arabadi olrk wei-b 1011gloria düşünüyorum tavsye ederm
Güzelmiş canım Set olanlar da baya güzel ben daha uygun bişey düşünüyorum baby 2 go 400 civarı falan çevremde de kullananlar memnun. Aslında kıyafet dışında alacaklarım hepsi belli ama çoğunu aile bireyleri almak istiyo hadi para verin de alalım diyemiyorum o_O

Güzelmiş canım Set olanlar da baya güzel ben daha uygun bişey düşünüyorum baby 2 go 400 civarı falan çevremde de kullananlar memnun. Aslında kıyafet dışında alacaklarım hepsi belli ama çoğunu aile bireyleri almak istiyo hadi para verin de alalım diyemiyorum o_O
Aynı durum bende de var sadece kıyafetlerini aldım kızımın diğerlerini annemler kayinvalidemler almak istiyor ama bi türlü alınamadı :)

Aynı durum bende de var sadece kıyafetlerini aldım kızımın diğerlerini annemler kayinvalidemler almak istiyor ama bi türlü alınamadı :)
Benim yarın ayrıntılı var ona da giriyim cinsiyetine iyice emin olalım hemen başlıcam kıyafetlere inşallah cicili bicili şeyler almak istiyorum kızıma :KK51:

Haklisin cnm ben travel sistemleri begeniyrm hem puset koyabliosun takim set halinde zaten fiyatlar ucuk ama benm bu begndim model 650 tl dgerleri 1.000tl den asagi

degl benmde dio cevremdekiler ama ben aliyrm valla
almak istyn alsin yine kiyafet btti zaten benim ablam baya almis arkdslarm annemde alms bende aldim ufak tefek banuo havlusu ates olcer pisik kremi mendil bez islak mendil sampuan pudra biberon vs kaldi onlarida alieiz insallah kendm icin bisi almdm daaha

Snde almaya basla cnm nolr nolmaz allah korusun cantan falan hazirda olr en azindan sennle tarhlermizde ayni :)

Snde almaya basla cnm nolr nolmaz allah korusun cantan falan hazirda olr en azindan sennle tarhlermizde ayni :)
Evet tabi o ihtimal de hep aklımda çanta setiyle başlayım diyorum fiyatlar uygun 80 100 arası sonra gecelik de ilk alınacaklardan onu da dagiden alcam büyük ihtimal yeni doğan kıyafetleri falan onların hepsini hazırlayım çantaya koyuyum gerisini yine yavaş yavaş alırım heralde

basak___ .!.:
Evet tabi o ihtimal de hep aklımda çanta setiyle başlayım diyorum fiyatlar uygun 80 100 arası sonra gecelik de ilk alınacaklardan onu da dagiden alcam büyük ihtimal yeni doğan kıyafetleri falan onların hepsini hazırlayım çantaya koyuyum gerisini yine yavaş yavaş alırım heralde

Ben kendme hc bisi almadm hep bebise aldim bi bebek cantasi almdm onuda alim ufak tefk kalanlari tamamladmmi kendme gecerm herlde :)

Benim yarın ayrıntılı var ona da giriyim cinsiyetine iyice emin olalım hemen başlıcam kıyafetlere inşallah cicili bicili şeyler almak istiyorum kızıma :KK51:
Ayy kız kıyafetleri harikaa hadu bakalim ne çıkacak yarın haber verirsin canm

Haklısın hazirlamak lazim suan sehir disindayim Ankara'ya gittiğimde büyükler alışveriş yapmadiysa artık ne gerekiyorsa alıcam

Haklısın hazirlamak lazim suan sehir disindayim Ankara'ya gittiğimde büyükler alışveriş yapmadiysa artık ne gerekiyorsa alıcam

Evet cnm ozman kolay gelsin sana :) bebise ciciler al artk :)

Ayy kız kıyafetleri harikaa hadu bakalim ne çıkacak yarın haber verirsin canm
Bugün 6 da randevu sabırsızlıkla bekliyorum akşam da misafir var onlar gittikten sonra yazarım inşl

Tmm canm bekliyorum
Yazamadım dün akşam geç gittiler. Ayrıntılıya girdik herşey normal çıktı çok şükür sadece kilosu biraz az gibi geldi bana 670 gr öncekinde normalin üstünde çıkmıştı biraz moralim bozuldu. Onun dışında iyi dedi doktor çok hareketliydi yine heryerini gösterdi bebişim. Cinsiyeti de kız dedi ayrıntılıda değişenler varmış o yüzden korkuyodum. Bunu da atlattık çok şükür artık alışveriş zamanı.:KK45::KK76: Pazartesi de aylık kontrol var yine görcem inşl bebişimi :KK60:

Benim için daha çok erken ama alışveriş yapmak istiyorum yaaa :)) bebek arabalarına baktım birde yataklara :KK23: zaman çabuk geçsinnnn :mad:

Ben 34.haftadayim hala hicbir sey almadim. Kv her seyi ben yapicam alma hicbir sey diyor. Tatilden haftaya donecekmis, bakalim ne olacak..

Back
X