Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben daha hiçbişey almadım öyle fiyat model falan bakıyorum geç mi kaldım acabaBebislermize kavuşmamiza az kaldi kizlar neler aldiniz eksikleriniz ne neler alicaksiniz ? Burada paylaşalım birbirimizin unuttuklarini tamamlayalim :)
Ben daha hiçbişey almadım öyle fiyat model falan bakıyorum geç mi kaldım acaba
Güzelmiş canım Set olanlar da baya güzel ben daha uygun bişey düşünüyorum baby 2 go 400 civarı falan çevremde de kullananlar memnun. Aslında kıyafet dışında alacaklarım hepsi belli ama çoğunu aile bireyleri almak istiyo hadi para verin de alalım diyemiyorumBende bi anda almaya basladim cnm kiyafet olarak alacgm kalmadi hediye geldi baya ben aldm arkdslarm aldi ufak tefek ekskler bide besikle araba kaldi bebek arabadi olrk wei-b 1011gloria düşünüyorum tavsye ederm
Aynı durum bende de var sadece kıyafetlerini aldım kızımın diğerlerini annemler kayinvalidemler almak istiyor ama bi türlü alınamadı :)Güzelmiş canım Set olanlar da baya güzel ben daha uygun bişey düşünüyorum baby 2 go 400 civarı falan çevremde de kullananlar memnun. Aslında kıyafet dışında alacaklarım hepsi belli ama çoğunu aile bireyleri almak istiyo hadi para verin de alalım diyemiyorum![]()
Benim yarın ayrıntılı var ona da giriyim cinsiyetine iyice emin olalım hemen başlıcam kıyafetlere inşallah cicili bicili şeyler almak istiyorum kızımaAynı durum bende de var sadece kıyafetlerini aldım kızımın diğerlerini annemler kayinvalidemler almak istiyor ama bi türlü alınamadı :)
Güzelmiş canım Set olanlar da baya güzel ben daha uygun bişey düşünüyorum baby 2 go 400 civarı falan çevremde de kullananlar memnun. Aslında kıyafet dışında alacaklarım hepsi belli ama çoğunu aile bireyleri almak istiyo hadi para verin de alalım diyemiyorum![]()
Aynı durum bende de var sadece kıyafetlerini aldım kızımın diğerlerini annemler kayinvalidemler almak istiyor ama bi türlü alınamadı :)
Evet tabi o ihtimal de hep aklımda çanta setiyle başlayım diyorum fiyatlar uygun 80 100 arası sonra gecelik de ilk alınacaklardan onu da dagiden alcam büyük ihtimal yeni doğan kıyafetleri falan onların hepsini hazırlayım çantaya koyuyum gerisini yine yavaş yavaş alırım heraldeSnde almaya basla cnm nolr nolmaz allah korusun cantan falan hazirda olr en azindan sennle tarhlermizde ayni :)
basak___ .!.:Evet tabi o ihtimal de hep aklımda çanta setiyle başlayım diyorum fiyatlar uygun 80 100 arası sonra gecelik de ilk alınacaklardan onu da dagiden alcam büyük ihtimal yeni doğan kıyafetleri falan onların hepsini hazırlayım çantaya koyuyum gerisini yine yavaş yavaş alırım heralde
Ayy kız kıyafetleri harikaa hadu bakalim ne çıkacak yarın haber verirsin canmBenim yarın ayrıntılı var ona da giriyim cinsiyetine iyice emin olalım hemen başlıcam kıyafetlere inşallah cicili bicili şeyler almak istiyorum kızıma![]()
Haklısın hazirlamak lazim suan sehir disindayim Ankara'ya gittiğimde büyükler alışveriş yapmadiysa artık ne gerekiyorsa alıcamSnde almaya basla cnm nolr nolmaz allah korusun cantan falan hazirda olr en azindan sennle tarhlermizde ayni :)
Haklısın hazirlamak lazim suan sehir disindayim Ankara'ya gittiğimde büyükler alışveriş yapmadiysa artık ne gerekiyorsa alıcam
Bugün 6 da randevu sabırsızlıkla bekliyorum akşam da misafir var onlar gittikten sonra yazarım inşlAyy kız kıyafetleri harikaa hadu bakalim ne çıkacak yarın haber verirsin canm
Netten alıyorum bugün herseyiEvet cnm ozman kolay gelsin sana :) bebise ciciler al artk :)
Tmm canm bekliyorumBugün 6 da randevu sabırsızlıkla bekliyorum akşam da misafir var onlar gittikten sonra yazarım inşl
Yazamadım dün akşam geç gittiler. Ayrıntılıya girdik herşey normal çıktı çok şükür sadece kilosu biraz az gibi geldi bana 670 gr öncekinde normalin üstünde çıkmıştı biraz moralim bozuldu. Onun dışında iyi dedi doktor çok hareketliydi yine heryerini gösterdi bebişim. Cinsiyeti de kız dedi ayrıntılıda değişenler varmış o yüzden korkuyodum. Bunu da atlattık çok şükür artık alışveriş zamanı.Tmm canm bekliyorum