Yenidoğan Bebek Ile Seyahat Nasil Olur?

canım bebekler arabaya binice hemen uykuya dalıyo. ben kızımın kırkı çıkmadan defalarca yolculuk yapmak zorunda kaldım hızımızı alamadık ve sık seyehat ediyoruz merak etme emerken dahi göz kapalı oluyo aracın motoru stop edince açar gözünü :):)

selam kızlar, biz de oğluşumla 10 saatlik bir yolculuk yaptık ve bebişim 40 günlüktü. bebişim hiç sorun çıkarmadı uyudu ama biz trafik kazası yaptık. öyleki arabamız perte ayrıldı. buna rağmen bebeğim uyumaya devam etti beni o anın şokundan kurtaran şey bebeğimin masum masum uyumasını görmek oldu. onun hayatta olmasına ne kadar şükrettim bilmiyorum. şimdi bebişim dört aylık olmak üzere yarın tekrar seyehate çıkıyorum umarım bu sefer sorunsuz olur..

merhaba arkadaşlar,

bebeğim 43 günlükken 1,5 saatlik bir uçak yolculuğu yağacağım ve ne yazık ki yalnız olacağım. çok endişeleniyorum nasıl geçecek diye. kızım zaten pek durmayan ve uyumayan bir bebek. ben sizlere şunu sormak istiyorum: uçak kalkarken ve inerken emzirmem gerektiğini biliyorum ama ya emmek istemezse. kalkışta ve inişte ısrarla emmezse bir şey olur mu?

Arkadaşlar sakın kırkı çıkmamış bebekle seyahet etmeyin .
Çok tehlikeli bi kere bebek yeni dogdugu için bağışıklık sistemi çok zayıf hemen hastalanma ihtimali var ayrıca gittiğiniz yerdeki rakım farkı bebeğin sağlığını olumsuz etkileyecektir . minimum 2 aylık olana kadar bekleyin .
Benim yakınımda iki kişi bebeğini buyuzden kaybetti biri İzmirden Konyada gitmişti diğeri ise Diyarbakıra . Sonradan pişman olmak yerine planlarınızı ona göre yapın derim . Ya önceden gidin ya da biraz daha bekleyin . Bebeklerimiz bize muhtaç ve onların saglıgı herseyden önemli .

ben 7 haftalikken türkiyeye geldim ta isvicreden.
bir de 7 hafta kaldik sükür hic birsey olmadi beni emiyordu.oda koruyordu onu.yanliz doktor asi yapti verem asi si türkiyede cok insanda var gecer diye.birde fazla kisilerin öpmesine izin verme dedi.

bizde bayramda 5 saatlik yolculuk yapıcaz ozaman 2.5 aylık olucaz şimdilik arabay bindiğimzde ya uyuyor yada sessizce bakıyor inşllh güzel geçer yolculuğumuz

Arkadaşlar sakın kırkı çıkmamış bebekle seyahet etmeyin .
Çok tehlikeli bi kere bebek yeni dogdugu için bağışıklık sistemi çok zayıf hemen hastalanma ihtimali var ayrıca gittiğiniz yerdeki rakım farkı bebeğin sağlığını olumsuz etkileyecektir . minimum 2 aylık olana kadar bekleyin .
Benim yakınımda iki kişi bebeğini buyuzden kaybetti biri İzmirden Konyada gitmişti diğeri ise Diyarbakıra . Sonradan pişman olmak yerine planlarınızı ona göre yapın derim . Ya önceden gidin ya da biraz daha bekleyin . Bebeklerimiz bize muhtaç ve onların saglıgı herseyden önemli .

Nasıl yani??? Ben bebeğim 20 günlükken İzmir -Ankara arası yolculuk yapmak zorundayım. Neden kaybettiler bebeklerini Allah korusun :2:

Back
X