B beyzinggg Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Ekim 2023 202 74 13 27 25 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzinggg #1 Yenidoğan bebeği direkt yatağa mı yatıracağım? Reflü yatağı almadım gerek görmedimm
reynax Canım oğlum Pro Üye 20 Ocak 2015 9.673 14.235 448 41 25 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzinggg #2 2 yaşa kadar yastiksiz yatırılır . Ben yan yatış yastığıyla araya yan koydum dönene kadar sonra onu kaldırdık normal yatıyor. Direkt olur mu bilmem
2 yaşa kadar yastiksiz yatırılır . Ben yan yatış yastığıyla araya yan koydum dönene kadar sonra onu kaldırdık normal yatıyor. Direkt olur mu bilmem
F freya_ İnsanlar,insanların içinde insana hasret yaşarlar. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Haziran 2023 7.281 20.060 278 34 25 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzinggg #3 beyzinggg .!.: Yenidoğan bebeği direkt yatağa mı yatıracağım? Reflü yatağı almadım gerek görmedimm Genişletmek için tıkla... Ben yastıksız yatırıyorum, minnacık kafası var hangi yastığı koysan yüksek gelir
beyzinggg .!.: Yenidoğan bebeği direkt yatağa mı yatıracağım? Reflü yatağı almadım gerek görmedimm Genişletmek için tıkla... Ben yastıksız yatırıyorum, minnacık kafası var hangi yastığı koysan yüksek gelir
B beyzinggg Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Ekim 2023 202 74 13 27 25 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzinggg #4 reynax .!.: 2 yaşa kadar yastiksiz yatırılır . Ben yan yatış yastığıyla araya yan koydum dönene kadar sonra onu kaldırdık normal yatıyor. Direkt olur mu bilmem Genişletmek için tıkla... çok ince bir bebek yastığı var aslında onu mu kullansam
reynax .!.: 2 yaşa kadar yastiksiz yatırılır . Ben yan yatış yastığıyla araya yan koydum dönene kadar sonra onu kaldırdık normal yatıyor. Direkt olur mu bilmem Genişletmek için tıkla... çok ince bir bebek yastığı var aslında onu mu kullansam
B beyzinggg Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Ekim 2023 202 74 13 27 25 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzinggg #5 freya_ .!.: Ben yastıksız yatırıyorum, minnacık kafası var hangi yastığı koysan yüksek gelir Genişletmek için tıkla... nasıl yaptırıyorsun sırt üstü ve kafasını çevirerek mi 3 hafta kaldı doğuma çok heyecanlıyım inşallah yanlış bit şey yapmam
freya_ .!.: Ben yastıksız yatırıyorum, minnacık kafası var hangi yastığı koysan yüksek gelir Genişletmek için tıkla... nasıl yaptırıyorsun sırt üstü ve kafasını çevirerek mi 3 hafta kaldı doğuma çok heyecanlıyım inşallah yanlış bit şey yapmam
F freya_ İnsanlar,insanların içinde insana hasret yaşarlar. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Haziran 2023 7.281 20.060 278 34 25 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzinggg #6 beyzinggg .!.: nasıl yaptırıyorsun sırt üstü ve kafasını çevirerek mi 3 hafta kaldı doğuma çok heyecanlıyım inşallah yanlış bit şey yapmam Genişletmek için tıkla... Bugün 21 günlük olduk yan yatırıyorum sırtından destekliyorum, ara ara çeviriyorum baktığımda, sağ sol, uyanıkken de düz yatırıyorum. Emdiği için kurmasın boğazına gitmesin kusarsa da boğulmasın diye uyurken yan yatır
beyzinggg .!.: nasıl yaptırıyorsun sırt üstü ve kafasını çevirerek mi 3 hafta kaldı doğuma çok heyecanlıyım inşallah yanlış bit şey yapmam Genişletmek için tıkla... Bugün 21 günlük olduk yan yatırıyorum sırtından destekliyorum, ara ara çeviriyorum baktığımda, sağ sol, uyanıkken de düz yatırıyorum. Emdiği için kurmasın boğazına gitmesin kusarsa da boğulmasın diye uyurken yan yatır
TheDandelion Take my advice, I don’t use it Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 1 Eylül 2021 5.372 20.114 298 25 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzinggg #7 Kafasini kaldirabilene kadar yastiksiz ve sirt üstü, basini Saga sola cevirebilirsiniz
TheDandelion Take my advice, I don’t use it Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 1 Eylül 2021 5.372 20.114 298 25 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzinggg #8