Annenizin olmadığını hayal edin ve bebek uyurken herkes uyusun bebek bu tabiki yuzunu kapatacak başını cevirecek her zaman yaninda olamayiz bebek uyurken bizde uyuyacagiz lütfen annenize ve kendinize eziyet etmeyinMerhaba 1 hafta oldu doğum yapalı. Annem yanımda kalıyor. Gece dönüşümlü olarak bakıyoruz.
Yani ben yedirip altını aldıktan sonra en fazla 1,5 2 saat uyuduğu için anneme bırakıp dinleniyorum.
O sürede basinda bekliyoruz . Uyumuyoruz . Şimdi yanımda biri olduğu için o süreçte ben uyuyorum.
Hareket ediyor yüzünü kapatıyor başını sağa sola çeviriyor bu nedenle o uyurken uyuyamıyoruz. Sizler bu süreçte neler yaptınız bebeğiniz uyuduğunda sizler ne zaman uyudunuz
Lohusa psikoloji galiba benimkiAnnenizin olmadığını hayal edin ve bebek uyurken herkes uyusun bebek bu tabiki yuzunu kapatacak başını cevirecek her zaman yaninda olamayiz bebek uyurken bizde uyuyacagiz lütfen annenize ve kendinize eziyet etmeyin
Evet olabilir ama 40 gun lohusa psikolojisiyle uykusuzluk sizi cok daha kötü yapar bebegede bunu yansitirsinizLohusa psikoloji galiba benimki
Kundak yapıyorum ama yinede hani daha yeni doğan kusar vs diye tedirgin olduğumuz oluyorNeden kundaklamıyorsunuz bebeği? Bu şekilde bebek de daha rahat uyur sizin de kafanız rahat olur
Bende de vardı o korku..Sizi anlıyorum..Annem yanımda fazla kalamadı eşimle dönüşümlü baktık,büyüttük ...Kundak yapıyorum ama yinede hani daha yeni doğan kusar vs diye tedirgin olduğumuz oluyor
Bebegi egimli yatirmak ve yarim kundak isi cozer. Reflu yatagi varsa daha bile iyi. 2 bebegimde de kmse kalmadi benimle. Bebek uyudukca uyuyacaksin ki sut olsun. Bebege bakmaya takatin olsun. Hayirla buyur insallahMerhaba 1 hafta oldu doğum yapalı. Annem yanımda kalıyor. Gece dönüşümlü olarak bakıyoruz.
Yani ben yedirip altını aldıktan sonra en fazla 1,5 2 saat uyuduğu için anneme bırakıp dinleniyorum.
O sürede basinda bekliyoruz . Uyumuyoruz . Şimdi yanımda biri olduğu için o süreçte ben uyuyorum.
Hareket ediyor yüzünü kapatıyor başını sağa sola çeviriyor bu nedenle o uyurken uyuyamıyoruz. Sizler bu süreçte neler yaptınız bebeğiniz uyuduğunda sizler ne zaman uyudunuz
Reflü yatağında da yatiriyorum . Konu dışında ama pamukcuk oldu galiba bebeğimin dili beyaz ne yapabilirimBebegi egimli yatirmak ve yarim kundak isi cozer. Reflu yatagi varsa daha bile iyi. 2 bebegimde de kmse kalmadi benimle. Bebek uyudukca uyuyacaksin ki sut olsun. Bebege bakmaya takatin olsun. Hayirla buyur insallah
Kundak yapın ve yan yatırın. Ben reflğ yatağıyla rahat ediyordum kusacağı olsa da hafif dik olduğu için ger yutuyordu. Ama her zaman dönüşümlü yan yatırdım.Merhaba 1 hafta oldu doğum yapalı. Annem yanımda kalıyor. Gece dönüşümlü olarak bakıyoruz.
Bende öyle yapmaya çalışıyorum gerçekten zor bir süreçBende de vardı o korku..Sizi anlıyorum..Annem yanımda fazla kalamadı eşimle dönüşümlü baktık,büyüttük ...
Kusmasından korktuğum içinde yan yatırıyordum..Ola ki içim geçer duyamazsam kurtarsın diye...
Sağlıkla büyütün...
Karbonatlı ilik su yap temiz bir bezle dilini silmeye calis ben hep.oyle yapiyorunReflü yatağında da yatiriyorum . Konu dışında ama pamukcuk oldu galiba bebeğimin dili beyaz ne yapabilirim
Karbonatli su yapip temiz bi tulbentle silebilirsin. Muslin olur agiz mendili olur.Reflü yatağında da yatiriyorum . Konu dışında ama pamukcuk oldu galiba bebeğimin dili beyaz ne yapabilirim
Gazını çıkarırsanız kusma problemi olmaz, içiniz rahat olsunKundak yapıyorum ama yinede hani daha yeni doğan kusar vs diye tedirgin olduğumuz oluyor
Her beyaz pamukçu değil. Sütten dolayı da beyazlaşmış olabilir. Benim bebeğimin dili hep beyazdı, doktor hiç bir zaman pamukçuk demediReflü yatağında da yatiriyorum . Konu dışında ama pamukcuk oldu galiba bebeğimin dili beyaz ne yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?