Bebek Beslenmesi yenidogan bebek ve mama

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

esra3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
646
328
53
kizlar daha bebisim 19gunluk.ilk gunler sut gelmediginden,simdi iste hastalandigim icin sutum azaldigindan mama da vermek zorunda kaliyoruz.
saglik ocagindaki hemsirede canimi sikti.mama verme.,cocugun akilli saglikli olmasini istiyorsan falan sanki keyfimden mama veriyorum..esimede 3gun ac kalsa yinede mama vermem falan demisler..
mama zeka acisindan falan cok mu zararli ya dr una soran falan oldumu birde dr u mama tavsiye eden varmi.?
birde yenidogan bebebekler ortalama ne kadar emince doyarlar.ac mi kalio anlayamiyorumda.emziriorum bakiyorum hala aglio ustunede mama veriyorum uyuyor.
simdiden tavsiyeleriniz icin tesekkurler
Rabbim herkesin yardimcisi olsun ilk zamanlar cidden zor

Mamadan kastınız ne?
Mama değil Devam sütü alması lazım sütünüz azsa
Mama dediğimiz dışardan ek gıda oluyor
Ekgıdaya mutlaka 6.aydan sonra başlanır
Sakın erkenden mama baslamayın bünyesi mahvolur
16günlük bi bebek 30cc devam sütü ile doyuyor

Lohusa kadının psikolojisinden anlayamayan ebe mi olurmuş. Bomboş konuşmuş.Acaba o da mama ile mi beslenmiş böyle gerzekçe konuştuğuna göre:))
Takmayın kafanıza sık sık emzirin,beslenmenize dikkat edin ve elinizden geldiğince dinlenmeye çalışın.bol su için.rezene 4-5 fincan içmeye çalışın.Bebeğiniz emdikçe süt artar.sütü en çok psikoloji etkiliyor.kulağınızı tıkayın kötü sözlere.
Mama dediğiniz devam sütü mü?benim kızımda mecburen devam sütü ile beslendı. Zeka açısından hiçbir sorunu yok çok şükür.hatta iki arkadaşım var 35 yaşındalar şu an .anne sütü alamamışlar hiç.çok da zekiler.sizin ebe gibi gerzek değiller inan:))

Ekleme: 19 günlük bebeğe 30cc yeter.doktorumuz bize hipp,evolvia yada sma önermişti.hipp kullandım ben.organik olduğu için. Sağlıkla büyüsün bebeğiniz.

evet mamadan kastim devam sutuydu,yanlis yazmisim..
tesekkur ederim cevaplariniz icin..ins.bizde su donemleri atlatirizda hersey yoluna girer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…