- Konu Sahibi duygusuzhasret
-
universite sinavini kaldiriyoruz gibi dedikodular dolasmiyormuydu ?
Girecegin bir sinav olucagina eminmisin ?
Ayrica diyelimki deyismicek sinav olucak, bence hazirlan, seneye olmadi birdahaki seneye birdaha girersin.
Hayr seneye dgl daha snraki seneye dgşecekmş.3senedr ertelyrm zaten bdaha ertelemek istemyrm
Mutlaka zorlukları olacaktır ama o enerjiyi kendinizde hissediyorsanız imkansız bir sey değil. Ygs için fazla bilgi gerekmiyor zaten. İstediginiz bir bölüm var mı ona göre daha saglıklı yorum yapabilirim
Tmciyim ama mat yapamyorm çogu ksi gbi lisedykn pdr istyodm şuanda malsf pdrye gdcek kadar bilgi brikimim yok sosyoloji flsfe trk edbyatı trkçe ogrt. Olablr ama mtlaka istanblda olmalı çnku eşm bşka şehre gtmeme zannetmyorm izn vermz
Pdr puanları oldukça yüksek ama sözelden hazırlanıp türkçe öğrt sosyal bilgiler öğrt falan tutturabilirsiniz sosyoloji de iyi tabi ama felsefe okumanızın ne gibi bir yararı olur iş anlamında bilmiyorum yine de inancınız tam olsun başarabilirsiniz :)
İyi aksamlar herkese.bu knu hakkında çok duşunuyorum ama btrlu çıkş yolu bulamyorum.suanda 5 aylık hamileym seneye ünv snavna grip unv okumak istyorum buarada yaşm 22.şimdidn drs çalşmaya bşladm bebek olduktan snra mecburen braz ara vercem ve sinava grene kadar bebegm 6 aylık olck nrdyse.sizce bebekle ders çalşmak çokmu zor olur.çok istyorm örgun ögretmd okumak ama kafam karışk.yardmcı olurmusunuz
eğer bebeğin akıllı usluysa hiç problem olmaz o uyuduğu zamanlarda ders çalışırsın
İyi aksamlar herkese.bu knu hakkında çok duşunuyorum ama btrlu çıkş yolu bulamyorum.suanda 5 aylık hamileym seneye ünv snavna grip unv okumak istyorum buarada yaşm 22.şimdidn drs çalşmaya bşladm bebek olduktan snra mecburen braz ara vercem ve sinava grene kadar bebegm 6 aylık olck nrdyse.sizce bebekle ders çalşmak çokmu zor olur.çok istyorm örgun ögretmd okumak ama kafam karışk.yardmcı olurmusunuz
Bu biraz temelinize bağlı. Güzel bir temeliniz varsa yapabilirsiniz. Ama ygs sinavlarinin konuları çok fazla ve ayrıntılı. Dersane desteği almadan yapabilir misiniz bilmiyorum
İşte bend ondan korkuyorum çnku hamilelgm çok stresli geçyo.umarm bebegm sakin olur çalşamazsam şimdi çalştgm knularıda unturum
Peki sizn varmı sozel bolumlerdn tavsye edcegnz 2 senelikte olablr meslek açsından iyi olan
Okul hayatmda cok emek harcndı benim içn ve rahmetli annemin istegydi.bend çok çaba sarfttm bunlarn hç brinin boşa gtmesni istemyorm.hem evet eşmin iside pek iyi dgl madden yeterszcanım konudan sapıcam biraz ama neden tekrar okumak istiyorusun iş sahibi olmak için mi ? bir de eşinin maddi durumu nasıl ? bunları neden soruyorum biliyomusun eşimin durumu iyi ben de devlet memuru olarak atandım başlarda çok iyiydi ama bebeğim olduktan sonra ayaklarım geri geri gidiyo saattlerce ondan ayrı kalmak eziyet gibi...
Okul öncesi öğretmenliği olabilir
Merhabalar hayırlı olsun öncelikle.. Bebeğin ilk zamanları çoook daha kolay oluyo kolik değilse. Benim bebeğim çok sakindi yer içer uyurdu. Formasyon bitirdim onla 😊 çok dua edin çok akıllı bi bebek olsun. Zaten 6 aya kadar ha bire oyun oynuyorlar kendi kendine yattığı oturduğu yerden.
Dediğim gibi benim bebeğim öyleydi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?