- Konu Sahibi duygusuzhasret
-
Ama onunda puanı yuksek
Puanı yüksek ama ygs den aldıgı için yüksek puan yapma şansınız daha çok. Lisede ortalamanız kaçtı okul puanı kaç gelecek
Tam olarak hatrlamyorm ama anadolu lisesi mezunuym ve ortalamamda gayet iyiydi
Onu öğrenseniz iyi olur aslında daha planlı bir çalışma yürütürsünüz. Ortalamanızın yüzde 60ı alınıyor yani 70 falan olsa 42 oıan geliyor
Doğumdan sonraki altı ay hızlı ve pratik olursan çok iyi çalışırsın. Çünkü zaten bebeğin uzun bir zamanı uykuda geçiyor. Mesala emzirirken (eğer memede uyumayı seven bebek olursa) sözel derslerini çalışabilirsin. Yalnız doğum ve sonrasında bazen algılama geç olabiliyor. Ama onuda telafi edebilirsin. Ben oğlum hareketlenmene kadar çok rahat çalıştım. Başarılar...
Tmciyim ama mat yapamyorm çogu ksi gbi lisedykn pdr istyodm şuanda malsf pdrye gdcek kadar bilgi brikimim yok sosyoloji flsfe trk edbyatı trkçe ogrt. Olablr ama mtlaka istanblda olmalı çnku eşm bşka şehre gtmeme zannetmyorm izn vermz
Bu yazım tarzıyla lütfen Türkçe öğretmeni olmayın.
Ben bebeksiz zor basardim
Bebekle dusunemiyorum bile hem kazanmayi hem okumayi
Uykusuzluktan agladigimi bilirim ya kendine bile bakamiyorsun
Bence ertele
Tesekkurler.etrafmda cogu ksi zor olcagnı soyluyr.ortada kalmştm saolun
Etrafındaki insanlar üniversiteyi kazanıncada çok zor olacağını söyleyecekler. Kararlı olman gerekiyor.
Konu sahibi ile mi karıştırdınız bilmiyorum ama... Ben zaten örgün okuyorum. Bende doğum yaptım ama bırakmadım... Benim şuan 19 aylık bir oğlum var. 38 haftalık hamileyken vizelere girdim. 20 günlük bebekkende finallere gittim.. Zor oluyor ama imkansız değil... Size de başarılar dilerim.güldüm bıan hem yenıdogan bebekle okumak hwmde orgun ogretımdee hayal kuruyosun galıbaa ben acıktn zor okuyorumm ama neyse senın kararın ıns basarırsn
Konu sahibi ile mi karıştırdınız bilmiyorum ama... Ben zaten örgün okuyorum. Bende doğum yaptım ama bırakmadım... Benim şuan 19 aylık bir oğlum var. 38 haftalık hamileyken vizelere girdim. 20 günlük bebekkende finallere gittim.. Zor oluyor ama imkansız değil... Size de başarılar dilerim.
oncelikle yapamazsin diyenlere kulaklarini tikayacaksin. ben ufacik ve kesinlikle uyumayan bir bebekle kpssden derece yaptim, kolay oldu mu hayir ama bu dunyada hicbirsey imkansiz degildir. istiyorsan yaparsin.
ben ogretmenim. universite sinavina bircok ogrenci hazirladim. nacizane birkac tavsiye vermek isterim. eger hamileliginde ekstra bir durum yoksa dogumdan once calisman cok daha kolay. matematik cok onemli bu 4ay matematige agirlik ver. tabi bunun yaninda diger derslerinde bir temelini olustur. her sey yolunda giderse dogum sonrasi 1ay bebege alisma. kendini toplamayla gecse kalan aylara tekrarlar yaparsin, bol bol deneme yapip hatalarinin oldugu bolumleri tekrar edersin. bu surecte yardimci olabilirim isterse sana. simdiden kolay gelsin.
Etrafındaki insanlar üniversiteyi kazanıncada çok zor olacağını söyleyecekler. Kararlı olman gerekiyor.
İyi aksamlar herkese.bu knu hakkında çok duşunuyorum ama btrlu çıkş yolu bulamyorum.suanda 5 aylık hamileym seneye ünv snavna grip unv okumak istyorum buarada yaşm 22.şimdidn drs çalşmaya bşladm bebek olduktan snra mecburen braz ara vercem ve sinava grene kadar bebegm 6 aylık olck nrdyse.sizce bebekle ders çalşmak çokmu zor olur.çok istyorm örgun ögretmd okumak ama kafam karışk.yardmcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?