yenidogan bebekle üniversiteye hazirlık çokmu zor olur

Doğumdan sonraki altı ay hızlı ve pratik olursan çok iyi çalışırsın. Çünkü zaten bebeğin uzun bir zamanı uykuda geçiyor. Mesala emzirirken (eğer memede uyumayı seven bebek olursa) sözel derslerini çalışabilirsin. Yalnız doğum ve sonrasında bazen algılama geç olabiliyor. Ama onuda telafi edebilirsin. Ben oğlum hareketlenmene kadar çok rahat çalıştım. Başarılar...

Tesekkurler.etrafmda cogu ksi zor olcagnı soyluyr.ortada kalmştm saolun

Ben bebeksiz zor basardim

Bebekle dusunemiyorum bile hem kazanmayi hem okumayi

Uykusuzluktan agladigimi bilirim ya kendine bile bakamiyorsun

Bence ertele

Ben bebeksiz zor basardim

Bebekle dusunemiyorum bile hem kazanmayi hem okumayi

Uykusuzluktan agladigimi bilirim ya kendine bile bakamiyorsun

Bence ertele

Saol cnmda umitszlge kaplmak istemyorm bolumd mat ile alakalı fazla bşe olmadkça sorun olmaz dye duşnyorum ayrıca çok azimlymdr kafama takttgmı yaparm

güldüm bıan hem yenıdogan bebekle okumak hwmde orgun ogretımdee hayal kuruyosun galıbaa ben acıktn zor okuyorumm ama neyse senın kararın ıns basarırsn
Konu sahibi ile mi karıştırdınız bilmiyorum ama... Ben zaten örgün okuyorum. Bende doğum yaptım ama bırakmadım... Benim şuan 19 aylık bir oğlum var. 38 haftalık hamileyken vizelere girdim. 20 günlük bebekkende finallere gittim.. Zor oluyor ama imkansız değil... Size de başarılar dilerim.

Açk ogretmde kaydm var zaten gayette kolay bu zamana kadar zorlanmadm ben orgunu kazanrsamda çok zorlancgmı zannetmyorm açkçası.inş. Bebegm akıllı uslu olur

oncelikle yapamazsin diyenlere kulaklarini tikayacaksin. ben ufacik ve kesinlikle uyumayan bir bebekle kpssden derece yaptim, kolay oldu mu hayir ama bu dunyada hicbirsey imkansiz degildir. istiyorsan yaparsin.
ben ogretmenim. universite sinavina bircok ogrenci hazirladim. nacizane birkac tavsiye vermek isterim. eger hamileliginde ekstra bir durum yoksa dogumdan once calisman cok daha kolay. matematik cok onemli bu 4ay matematige agirlik ver. tabi bunun yaninda diger derslerinde bir temelini olustur. her sey yolunda giderse dogum sonrasi 1ay bebege alisma. kendini toplamayla gecse kalan aylara tekrarlar yaparsin, bol bol deneme yapip hatalarinin oldugu bolumleri tekrar edersin. bu surecte yardimci olabilirim isterse sana. simdiden kolay gelsin.

Çok saolun çok iyi olur.şuanda dedgniz gbi mat1e başladım trkçeden sadece soru çozmem lazm.dogumdan snra 1ay zaten misafirler falan olur çalışamam .hamilelgmde şuanda anormal bi durum yok inşallah ilerde de olmaz.nasl bi planla hazırlanmalym sizce sozelm daha iyi sozeli dogumdan snrayamı brakmalym

niye olmasın canım bebişine bakabilecek biri varmı.sen yeterki iste her sekilde okursun.hamile olup küçük cocuklu olup okuyan cok arkadasım vardı.hocalarında yardımcı olurlar sana

Tamamen bebeginin huyu ile ilgili canim
kizim gibi bir bebeklik gecirirse uni yi kazanmayi birak karnini doyurursan ne ala

Ama oglum gibi bir bebek olursa sinavada hazirlanirsin isinide yparsin degisen hoc bir fark olmazsimdiki yasamindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…