Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk HastalıklarıYenidoğan bebekte bronoskopi acil yardımmmmm
Öncelikle gećmiş olsun çocugunuz nasıl oldu iyimi.. Benimde kızım bronkoskobi olacak. Ama cihazdan çıkması gerekiyormuş. Bebeğim 45 gündür solunum cihazına bağlı..
Öncelikle gećmiş olsun çocugunuz nasıl oldu iyimi.. Benimde kızım bronkoskobi olacak. Ama cihazdan çıkması gerekiyormuş. Bebeğim 45 gündür solunum cihazına bağlı..
merhaba canım benim kızım 8 günlük iken yapıldınve benim kızımda solunum cihazına bağlıydı doğduğu hastaneden üniverste hastanesine gönderildi günü birlik sırf o işlem için ve ambulans ile birlikte küvez ile gittik 20 dakika sürdü ve hiç birşey olmadı Allaha şükür benim kızımda laringomalazi vardı size neden yapıcaklar canım
merhaba canım benim kızım 8 günlük iken yapıldınve benim kızımda solunum cihazına bağlıydı doğduğu hastaneden üniverste hastanesine gönderildi günü birlik sırf o işlem için ve ambulans ile birlikte küvez ile gittik 20 dakika sürdü ve hiç birşey olmadı Allaha şükür benim kızımda laringomalazi vardı size neden yapıcaklar canım
Diyafram hernesi yada diyafram ventrasyonu teşhisi konuldu. Bunun haricinde ciğerde başka birşey varmı diye bakacaklar. Ama bakmaları için enfeksiyon oranının düşüp cihazdan çıkması gerekiyormuş. 45 gündür bekliyoruzz. Daha çıkmadı.
merhaba kiziniz kac aylikken yapildi acaba ve sonuc ne oldu bi gelişme var mi gecti mi acaba.oglum 20 gunlk laringomazi var gun gectkce o sesler fazkalasiyo.bende yaptrsam mi yaptrmasam mi kararzzm.ne gibi bi faydasi oldu