• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Yenidoğan çocuk bezi kaç paket alınmalı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

afatmas

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2009
1.094
543
658
46
Yeni doğan çocuk bezi kaç paket alıonması gerekli:44:

Bence 1 paket alın:) Bebeğinizin fizik ölçülerine göre devam ya da numara büyütmeye geçersiniz:)

bence 1 paket alın:) bebeğinizin fizik ölçülerine göre devam ya da numara büyütmeye geçersiniz:)

1 paket yeterlı olmuycakmış gıbı geldı de :(
yenıdoğanların göbek kordonu için özel olduğunu okudum ama ne kadar doğru bılmıyorum
bu arada teşekkür ederimm

valla biz 2 paket 1 numara bitirdik.. sonra 2 ye geçtik. bez boyu küçüldükçe paketteki bez sayısı artıyor ! hiç stoklamayın elinizde kalmasın derim.

valla biz 2 paket 1 numara bitirdik.. sonra 2 ye geçtik. bez boyu küçüldükçe paketteki bez sayısı artıyor ! hiç stoklamayın elinizde kalmasın derim.

Bencede bez stoklamak cok mantıklı değil.Cünkü bebekler o kadar cabuk buyuyorki ihtiyacları her an değişebilmekte.İlk etapda 1 paket yeni doğan yeterli bence:)) sağlıkla aln kucağınıza inşallahh

aldığınız bez bazen bebeğin cildine uymuyormuş. örneğin prima bazı bebeklere iyi gelirken bazı bebeklere pişik yapabiliyormuş. çok alırsanız pişik yaparsa, değiştirmek zorunda kalabilirsiniz bezinizi, elinizde kalabilir.

aldığınız bez bazen bebeğin cildine uymuyormuş. örneğin prima bazı bebeklere iyi gelirken bazı bebeklere pişik yapabiliyormuş. çok alırsanız pişik yaparsa, değiştirmek zorunda kalabilirsiniz bezinizi, elinizde kalabilir.

evet bu konudada katılıyorum.sonuçlarını bilmeden stock yapmayın

Yok stok yapmak için değil de 1 paket yerıne 2 paket mı bulunsun hastanede ne kadar kalınacka ne olacak bılınmıyor onu duşunuerek söyledım 1 hafta da hemen buyuyor mu bebışler bılmıyorum kı acemılık işte :)

Yok stok yapmak için değil de 1 paket yerıne 2 paket mı bulunsun hastanede ne kadar kalınacka ne olacak bılınmıyor onu duşunuerek söyledım 1 hafta da hemen buyuyor mu bebışler bılmıyorum kı acemılık işte :)

:) ben geçen prima'nın 60lı paketini aldım. yenidoğan bebekler sık sık tuvaletini yapıyolarmış, ilk haftalarda günde 8-10 tane gidiyormuş. günde 8 bez kullanacaksan büyük paket alırsan sana 1 hafta gider. ben paketin tamamını koymadım doğum çantama. 1 haftada bebiş hemen büyümez yahu di mi ? göbeği düşse şükrederiz :1::1::1:

ben markette 54 lü gördum yenidoğan dıye ama 80 lık den haberım yok pöfffffffff

zıbın falan çok kullanılıyor mu beyaz olan zıbınlardan 3-4 iç dış alsam yetermı kı arkadaşlar

patıklı pijama aldım bol da zıbın olayına daha gırmöedım

zıbın falan çok kullanılıyor mu beyaz olan zıbınlardan 3-4 iç dış alsam yetermı kı arkadaşlar

ben 4 tane prima premium care (54) aldım. yaz bebeği olacağından ince ve kuru diye tercih ettim. kampanyadan 15 tl ye geldi tanesi. hem ucuz olduğundan hemde yaz bebeği prima premium care ince ve kuru tutuyo diye tercih ettim.

ben altlı (patikli) üstlü takımlar tercih ettim. 8-10 tane takımı var. içinede uygun fiyatlara %100 pamuk alttan çıtçıtlı kollu kolsuz zıbınlar aldım. 0-3, 3-6, 6-9 aya kadar aldım, %100 pamuk buldukçada alıcam çünkü çok lazım oluyormuş. sırtının terini iyi alsın diye pamuklu tercih ettim. çorap almadım daha onuda pamuklu alıcam. önemli olan içine giydiği zıbın ve çorabın pamuk olmasıymış. takımlarda o kadar dikkat etmedim pamuk olup olmamasına. hoşuma gideni aldım :16:

mega paket yazıyor canım. hatta carrefourlarda indirim var sanırım şu sıra. prima standından almıştım. göbeği düşene kadar o beyaz zıbınlardan kullanmayı düşünüyorum, rahat oluyormuş. alttan çıtçıtlar ilk hafta rahatsız edebiliyormuş. fazla almadım gerçi onlardan 4 tane var. alttan çıtçıtlı zıbınlardan da 5 tane aldım, şimdilik yeter diyorum. gerekirse alınır, ilk haftaları geçirecek kıyafetler aldım ben. standart ölçüler ama yine de olsun.

tulumlar da iyi oluyor.

Ben 2 numaradan aldım 3-6 kg olanlardan. 3 kg'ın üstünde doğar diye. Ama şimdi okuyunca 1 pakette yenidoğan alsam mı diye düşünüyorum:18: karar veremedim.

ben cok sık bez değiştirdim pişik olduğu için. 2 paket yenidoğan yettiydi.

2 paket yenidoğan ama kaçlık arkadaşım 50 lık mı 80 lık mı :)

bolu da carfur yok malesef ınternetten de almaya korkuyorum tarıhı geçmiş yada taklıt urun olabılır dıye

Back
X