Siz bir doktorun dediğini kendinize farz saymissiniz, bence yanlış yoldasınız :) benim bebeğim prematüre ve sürekli kontrol altında bir yenidogandi, böbrek için ultrasona girdiğinde gaz baloncuklarindan ultrason ertelenmişti. Yani siz durumun vehametini anlayın, çok huzursuz geçirdiğimiz bir dönemde sebebinin ispa alerjisi olduğunu öğrendik, problem ortadan kalktı, ve daha çok yeni, sürekli ağlayan bir bebeğe gaz gaz gaz dediler, KOLİK dediler ve gecistirdiler, çünkü maalesef bir çok doktor yenidoğan ağlamasını ya kolik ya gaz deyip gecistiriyor, fakat bahsettiğim bebeğin beyni su toplamış, hidrosefali ve selebral palsi teşhisi kondu. Şant takıldı ve gazdan susmuyor dedikleri bebek sustu. Yani gaz çözümsüz değil altında yatan sebep bulunduktan sonra. Ve hala iddia ediyorum ki KOLİK bebek gazlı bebek demek değildir. Tıpkı sizinde dediginiz gibi, havadan nem kapıp bile ağlayan bebektir. Eğer kolik gazli bebek demek olsaydı her gazlı bebek ( bkz. Benim kızım) susmadan ağlardı. Farklı bir yorum daha almayacağım, Allah yardımcınız olsun, dilerim hemen geçer sıkıntılarınız, sağlıkla büyütün