Yenidoğan gaz sancısı

3536esmer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2017
43
8
1
33
arkadaslar 20 günlük erkek bebegm car ve hc uymuyor . Cokınox nurse harveys fitil relaktaz hc bir işe yaramadı . Nolur bi yardım edin ya uyumuyor gaz sancısı yüzünden . Var mı bnm durumumda olan

benim bebegin de reflu vardı. son zamanlarda col azdi. ama oncesindr gaz noktasinda sijiny yaşamadık pek çabuk çıkardı. ama kuzum doğdu doğalı çok uyumaz fitrati sanırım ağlamazdı huzursuz da değildi ama az uyurdu

benim bebegin de reflu vardı. son zamanlarda col azdi. ama oncesindr gaz noktasinda sijiny yaşamadık pek çabuk çıkardı. ama kuzum doğdu doğalı çok uyumaz fitrati sanırım ağlamazdı huzursuz da değildi ama az uyurdu
Aynen su anda bzde o sıkıntı var 20 gündür ne geve ne gündüz dgru düzgün uyuduk bu hafta dktpra gdo zincoyu sorcam biogalia dye bi ilaçta varmş ama sanrım znco daha ii

biz bir haftalıkken başladık damlaya o mu vesile oldu bilmiyorum ama kolik değildi kuzum gazi elbette vardı kolik derecede degil

faydasını görürsünüz inşallah bir de yediklerinize çok dikkat edin inanılmaz etkisi var çocukta

arkadaslar 20 günlük erkek bebegm car ve hc uymuyor . Cokınox nurse harveys fitil relaktaz hc bir işe yaramadı . Nolur bi yardım edin ya uyumuyor gaz sancısı yüzünden . Var mı bnm durumumda olan
Vikisin bebekler için olani kullanıyordu Yengem

Bio gaia bağırsakta bulunması gereken yararlı bakterileri içeren bir damla ve nispeten en zararsız olanı. Damlayı buz dolabında saklayıp her gün aynı saatte aksatmadan günde beş damla kullanın. Etkisini düzenli kullanımda bir haftada gösteriyor. Ben ilk iki ay üç saat bile uyumadım günde. Sadece bu damla iyi geldi.

Ayrıca süt, yoğurt, kaymak, tereyağ, sütlü tatlı bir süre tüketmeyin.

Gecmis olsun meyve ve meyvesuyuda gaz yapiyor lahana ve sutten kacin
Sab simplex iyi geldi bebegime
Dogru damlayi bulana kadar hepsinden sirayla kullanmak lazim bol hareket bol masaj kucaginizda gezdirin dik tutarak iyi olur insallah

Back
X