Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu damlayı ne kadarlıkken kullandın ve nasıl kullandn canımbiz biogaia damlası kullandık ve ben yediğim her şeye dikkat ettim iyiydy
bir haftalıkken vermeye başladım canım doktor onayıyla yine de bur prof a sormuşlardı o da olur vermişti her gece uyumadan çay kaşığı ile verdikBu damlayı ne kadarlıkken kullandın ve nasıl kullandn canım
Peki canım uyku düzeni nasıldı sizinkinn yani düzene grdi mi zincodan sonrabir haftalıkken vermeye başladım canım doktor onayıyla yine de bur prof a sormuşlardı o da olur vermişti her gece uyumadan çay kaşığı ile verdik
Aynen su anda bzde o sıkıntı var 20 gündür ne geve ne gündüz dgru düzgün uyuduk bu hafta dktpra gdo zincoyu sorcam biogalia dye bi ilaçta varmş ama sanrım znco daha iibenim bebegin de reflu vardı. son zamanlarda col azdi. ama oncesindr gaz noktasinda sijiny yaşamadık pek çabuk çıkardı. ama kuzum doğdu doğalı çok uyumaz fitrati sanırım ağlamazdı huzursuz da değildi ama az uyurdu
Kolik miydi sZndrbox biogaia kullanıyoruz bitkisel memnunuz
Hmm aslnda kolik degliz bzde ama cok gasımız var . Olmadı bnde alayım bibiz bir haftalıkken başladık damlaya o mu vesile oldu bilmiyorum ama kolik değildi kuzum gazi elbette vardı kolik derecede degil
İnanın varya gaz yapacak hcbse yemyorum sürekli corba hoşaf meyvesuları ama gaz var ynedr malesffaydasını görürsünüz inşallah bir de yediklerinize çok dikkat edin inanılmaz etkisi var çocukta
Vikisin bebekler için olani kullanıyordu Yengemarkadaslar 20 günlük erkek bebegm car ve hc uymuyor . Cokınox nurse harveys fitil relaktaz hc bir işe yaramadı . Nolur bi yardım edin ya uyumuyor gaz sancısı yüzünden . Var mı bnm durumumda olan
anlıyorum kız arkadaşımın bebeği öyleydi gazi çıksın diye evde kanguruya koyup koşuyorum derdi. sanırım biraz da çocukların fıtri özelliği gazİnanın varya gaz yapacak hcbse yemyorum sürekli corba hoşaf meyvesuları ama gaz var ynedr malesf
Mama da gaz yapar dmiGecmis olsun meyve ve meyvesuyuda gaz yapiyor lahana ve sutten kacin
Sab simplex iyi geldi bebegime
Dogru damlayi bulana kadar hepsinden sirayla kullanmak lazim bol hareket bol masaj kucaginizda gezdirin dik tutarak iyi olur insallah
Bn veriyorum hem mama hem anne sütü mamadan snra daha cok sıkılıyor sanki hipp kullnn var mı mamadaHic kullanmadim ama yapiyor galiba