Çocuk Hastalıkları Yenidogan kizimda kanli vajinal akinti

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Balikcikurdu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2011
897
75
118
6 gunluk bir kizim var. Biraz once altini degismek icin baktigimda biraz kahverengi akinti gordum. Kivamli halde. Vajinadan gelmis. Kalani islak mendille sildim. Var mi bu durumu yasayan bilgisi olan. Doktora ulasamiyorum su an:(

Süt dışında birşeyle besleniyor mu? Üşütünce olabilir, kakasını tam temizleyememiş olabilir misiniz?
İnternette kız bebeklerde olabileceği yazıyor, doktorunuza ulaşıp muayene sonrası en doğru bilgiyi edinirsiniz, inşallah önemli bir durumu yoktur.

_CaNanSu_ _CaNanSu_ ?

Son düzenleme:
Doktora gittik gece. Tahlil yapti ostrojen hormonu biraz yuksek dedi. İgne vurdu. Ama yinede devam ederse daha tesekkullu bir hastaneye gidin dedi. Gece 1de yapildi tahlil. Az once altini degisirken baktim yine var. Birde dun vajina bolgesindeki akintiyi baya temizledi doktor. Tekrar gelirse anlasilsin artik kalmasin diye. Eve gelince altini degisirken farkettim o kisimda asagi sarkan bir deri mi desem et mi desem ole bisi var. İkinci kizim ama ben hic ellemem o bolgeyi. Normal mi acaba

Back
X