Doğuma Hazırlık yenidoğan şampuan

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Selamlar:3:
Ben de kararsızdım ama içime sinen bir marka buldum galiba,EARTH FRIENDLY markasını (yıkamada) tercih edeceğim,diğer markaların içerikleri pek içime sinmedi.En azından organic sertifikalı,ekonomikte.4 haftadan sonra da Loccitane a geçerim.Ama bebe yağı ve kremde Rare Blossom tercih edeceğim.Kozmetik sektöründe olduğum için inceleyin derim içeriklerini.Bir de Eco cert.li ürünler almaya özen gösterin.Ürün fiyatları makul gelmezse markalar kampanyalar yaptığında tercih edebilirsiniz.Ben de öyle yapacağım zaten,vakit var nasıl olsa:34:
Ay hadi sağlıkla doğsunlar da bıcı bıcı yaptıralım:16:

Selamlar:3:
Ben de kararsızdım ama içime sinen bir marka buldum galiba,EARTH FRIENDLY markasını (yıkamada) tercih edeceğim,diğer markaların içerikleri pek içime sinmedi.En azından organic sertifikalı,ekonomikte.4 haftadan sonra da Loccitane a geçerim.Ama bebe yağı ve kremde Rare Blossom tercih edeceğim.Kozmetik sektöründe olduğum için inceleyin derim içeriklerini.Bir de Eco cert.li ürünler almaya özen gösterin.Ürün fiyatları makul gelmezse markalar kampanyalar yaptığında tercih edebilirsiniz.Ben de öyle yapacağım zaten,vakit var nasıl olsa:34:
Ay hadi sağlıkla doğsunlar da bıcı bıcı yaptıralım:16:

Earth friendly ürünleri internet dışında nerelerde satılıyor acaba.
Siz nerden temin etmeyi düşünüyorsunuz.İnternetten biraz baktım ama ayrıntılı bilgilere ulaşammadım.

Earth friendly ürünleri internet dışında nerelerde satılıyor acaba.
Siz nerden temin etmeyi düşünüyorsunuz.İnternetten biraz baktım ama ayrıntılı bilgilere ulaşammadım.

Büyük eczanelerde satılıyormuş tatlım,bir iki yere bakarım olmadı netten alacağım ben de..

ben de chicconun pure bio serisini aldım.araştırmalarım sonunda en organik ürünün o olduğuna karar verdim.aslında hepsi birbirine benzer ürünler.önemli olan bebeğin bu ürüne herhangi bir şekilde alerji olmaması.

merhaba arkadaşlar,
biraz erken bizim için ama bende araştırmaya başladım.bende organik ürünlere bakıyorum. bazende zeytinyağlı sabun mu kullansam diye düşünüyorum. defne ve ya zeytinyağ sabununun bebekler için bir sakıncası var mı?
yiğenimin birine sebamed birine johnsons baby kullanmıstık. ikisinde de hic bir problem olmadı. artık markaların coguda paraben kullanmıyor urunlerinde. ama yinede en safı en iyisi gibi geliyor bana....?

canım zeytinyağının ve zeytnyağlı sabunların çocuklar için uygun olmadığını dinledim geçengün bir programda çünkü küçük çocukların ciltleri çok hassas oluyormuş bu tarz ürünlerin içindeki yağ asitleri ve diğer bileşenler çocuğa iyi gelmiyormuş

canım zeytinyağının ve zeytnyağlı sabunların çocuklar için uygun olmadığını dinledim geçengün bir programda çünkü küçük çocukların ciltleri çok hassas oluyormuş bu tarz ürünlerin içindeki yağ asitleri ve diğer bileşenler çocuğa iyi gelmiyormuş

hımmm cevabın için teşekkür ederim. sebamed alırım herhalde artık ve ya araştırmaya devam...:)

merhaba arkadaşlar,
biraz erken bizim için ama bende araştırmaya başladım.bende organik ürünlere bakıyorum. bazende zeytinyağlı sabun mu kullansam diye düşünüyorum. defne ve ya zeytinyağ sabununun bebekler için bir sakıncası var mı?
yiğenimin birine sebamed birine johnsons baby kullanmıstık. ikisinde de hic bir problem olmadı. artık markaların coguda paraben kullanmıyor urunlerinde. ama yinede en safı en iyisi gibi geliyor bana....?

Bildiğim kadarıyla tek tehlike paraben değil,sülfat ve silikon da içermemesi gerekiyor.
Kaldı ki kendi kullandığımız kişisel bakım,kozmetik vs.ürünlerinde bile bunlara dikkat etmek gerekirken,meleklerimize ne alacağımızı şaşırıyoruz.Ben hala budur diyebileceğim şampuan bulamadım maalesef.Aramaya devam.

dalin ecocert sertifikalı ürünler çıkarmış. onlar hakında bi fikri olan varmı?
şampuanı varmı bilmiyorum, pişik kremi, yağ ve losyonunu gördüm.

bende de ilk kullanmam için mustela var..Arkadaşım hediye getirdi yurt dışından..Orada bir para değil cunku..
Ama burda cok pahalı gerçekten de..O yuzden bende sebamed aldım..Ama 200 Ml'lik şampuanı 250 ml'lik vüzut kremi mevcut şuan..

Sonra da sebamed kullanıcam :)

Valla sebamed ile aynı olsa fiyatlar mustela kesin alırım..

bende sebamed kullandım ve haa oğloşum 1 yaşında devam ediyorum çok ta memmun kaldım sebamedden.konak oluşmadı bebeşimde tavsiye ederim şiddetle diğer ürünlerinde de çok memmun kaldım kendime de kullandım oğluşumada

bebek şampuanlarıyla ilgili her konuyu gördüğümde yazıyorum, lütfen nivea bebek şampuanı kullanmayın. erkek çocuklarında göğüs büyümesine neden olmuş ve oluyormuş, aklınızda bulunsun.

bübchen ve sebamed hakkında hiç iyi şeyler okumadım internette zararlı içeriklerinden dolayı ben ilk doğduğu zamanlarda chicco kullandım sonrada internetten earth friendly aldım şuan onu kullanıyorum memnunum sertifikalı bir ürün hiç kokusu yok ben unnado diye bir siteden alıyorum

chicco nun pre bio serisini aldım. chicconun kendi mağazasında internetten ucuzmus ilginc bir sekilde, günlerce bosuna arastırmısım. eco cert sertifikalı, olabildiğince katkısız organik ürünlerden yapılma, biraz pahalı ama haliyle. yeni doğduğunda bunları kullanıp sonrasında daha uygun birşeyler buluruz artık..

friendly organic şampuan kullanan var mı yenidoğan bebeği için

Back
X