Eki Görüntüle 536127
İnternetten 73 tl ye setini satın aldım.İnşallah memnun kalırım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamlar
Ben de kararsızdım ama içime sinen bir marka buldum galiba,EARTH FRIENDLY markasını (yıkamada) tercih edeceğim,diğer markaların içerikleri pek içime sinmedi.En azından organic sertifikalı,ekonomikte.4 haftadan sonra da Loccitane a geçerim.Ama bebe yağı ve kremde Rare Blossom tercih edeceğim.Kozmetik sektöründe olduğum için inceleyin derim içeriklerini.Bir de Eco cert.li ürünler almaya özen gösterin.Ürün fiyatları makul gelmezse markalar kampanyalar yaptığında tercih edebilirsiniz.Ben de öyle yapacağım zaten,vakit var nasıl olsa
Ay hadi sağlıkla doğsunlar da bıcı bıcı yaptıralım![]()
Earth friendly ürünleri internet dışında nerelerde satılıyor acaba.
Siz nerden temin etmeyi düşünüyorsunuz.İnternetten biraz baktım ama ayrıntılı bilgilere ulaşammadım.
canım zeytinyağının ve zeytnyağlı sabunların çocuklar için uygun olmadığını dinledim geçengün bir programda çünkü küçük çocukların ciltleri çok hassas oluyormuş bu tarz ürünlerin içindeki yağ asitleri ve diğer bileşenler çocuğa iyi gelmiyormuş
merhaba arkadaşlar,
biraz erken bizim için ama bende araştırmaya başladım.bende organik ürünlere bakıyorum. bazende zeytinyağlı sabun mu kullansam diye düşünüyorum. defne ve ya zeytinyağ sabununun bebekler için bir sakıncası var mı?
yiğenimin birine sebamed birine johnsons baby kullanmıstık. ikisinde de hic bir problem olmadı. artık markaların coguda paraben kullanmıyor urunlerinde. ama yinede en safı en iyisi gibi geliyor bana....?
bende de ilk kullanmam için mustela var..Arkadaşım hediye getirdi yurt dışından..Orada bir para değil cunku..
Ama burda cok pahalı gerçekten de..O yuzden bende sebamed aldım..Ama 200 Ml'lik şampuanı 250 ml'lik vüzut kremi mevcut şuan..
Sonra da sebamed kullanıcam :)
Valla sebamed ile aynı olsa fiyatlar mustela kesin alırım..