Çocuk Hastalıkları yenidoğan sepsisi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

kraljulien

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015
250
84
35
Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum yaklaşık sekiz ay önce çok araştırdım bu siteden fakat hiçbir şey bulamadım kızım daha doğduğu ilk gün elimden aldılar ve zeytinburnu Avrasya hospitalde yaklaşık On gün yoğunbakmda antibiyotik tedavisi gördü çok zor çok kötü günlerdi allah kimseye göstermesin sepsis kanda enfeksiyon anlamına geliyor ve antibiyotik tedavisinden sonra bebekler sağlığına kavuşuyor kızım şuan sekiz aylık çokkkk tatlı sağlıklı allah kimsenin başına vermesin lütfen arkadaşlar bu konu hakkında bildiğimizi yazalım inanın kimse başıma gelmez demesin :KK43:

anne karnında kakasını yemiş olabilir mi?

Yok canım ya annenin idrar yollarında enfeksiyon varsa ve doğum normalse o yolla yada hastanede annenin suyu erken patlatılmışsa olabiliyor tabi hastane bize bu konuda hiçbir açıklama yapmadı

Yok canım KSS eğitim ve araştırma hastanesinde doğum yaptım fakat kesinlikle orda doğum yapmayı önermiyorum resmen dalga geçiyorlar insanlarla
Aaa orası hangi hastane canım açılımını yaparmısın? bu aarada allah acil şifalar versin bebeğine canım üzülme toparlayacaktır..

Yok canım ya annenin idrar yollarında enfeksiyon varsa ve doğum normalse o yolla yada hastanede annenin suyu erken patlatılmışsa olabiliyor tabi hastane bize bu konuda hiçbir açıklama yapmadı

cok ama cok gecmis olsun..gitmis bitmis olsun kotu gunleriniz,bundan sonra Allah yuzunu hep guldursun yavrunuzun:KK36:
benim suyum gelmesine ragmen 2 gun yavrumu icerde tutular,baslatmadilar dogumu,neymis kendi sancimi bekliyorlarmis,off ne zor gunlerdi:KK61: ama bin sukur cok sukur saglikla dogdu yavrum sukur ki kaninda herhangi bi enfeksiyona rastlanmadi..
bunu yazdiginiz cok iyi oldu,olur da ilerde tekrar dogum yaparsam yikarim bu kez ortaligi suyum gelir de hemen dogumu baslatmazlarsa :KK61:

Küçükçekmece kanuni sultan süleyman eğitim ve araştırma Hastanesi hayatımda yaptığım en büyük hatam

X