Doğuma Hazırlık Yenidoğan ve Anne İhtiyaç Listesi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar göğüs pompası alacakmısınız? gerekli mi sizce ?

cok saol cnm bend e kopyyledımmm
suan tayın sebebıyle ilçedeyızzz kendıme fazla bişey alamadım gidip geldıkce bebişim hastane cıkısını falan almısım iyikii.çok eksıgım var netten nerden alıyorsunuz bana özelden atarmısınız
birde bebk cantası için bana yardım edın kıslar avıvo dıye markanın begendım cok pahalı ama alanınız varmı öneren

ben chicco aldım . göğüs pompası alan var mı kızlar? ne zaman almak gerekir? almak şartmı

merhaba kizlar bu konuyu nette ararken kendi actigim konuyu buldum :))
malum listeler hazirlanacak bebis icin..
Allah herkese hayirli dogumlar nasip etsinnn

tesekkürler canim..benimde cok isime yaradi,yaramayada devam ediyor..kaydirigubbakcemile5

slm kızlar ben daha 3,5 aylık hamileyim ama insan telaş yapıo ne nezaman alınacak gibisinden hiç biişey almadım daha gerçi cinsiyetimizi dün ğrendik erkek im gelio aklinialirimsmile
bundqan sonra alışverişe başlıcas ama neler lazım neler fuzuli bilemiyorum. sayenizde burda paylaşarak eksiksiz gerçekten ihtiyaç duyulan şeyler almak istiyorum.
narsuyuna gelince kayınvalidemin bahçelerinde var doğal organik ordan alıp saklamayı düşünüyorum doğum zaten şubatta ozamana kadar olur heralde gerçi mevsiminide bilmem ama hayırlısı.
ben kendim için karnımda gerilme kaşınma oluo o yüzden dalin in bebe yağını aldın kullanıyorum bebeğime de onu kullanırım die düşündüm ama memnun kalmamışsınıs CADIARZU ne yapıcam bilmiyorumm.
birde internetten ucuz sitelerin adresini bana da gönderirseniz çok sevinirim ay çok uzun yazdım galiba neyse şimdiden herkese teşekkürler Allah razı olsun bilgiler için Allah bebişlerimize uzun ömürler versinn....zemuszemus gamyoncuiremsu

ay yanlış yazmışım benim doğum ocak da kaydirigubbakcemile3

cucum çok güzel bi topik olmuş elleine sağlık tatlım tabi katkısı olan arkadaşlarada çok teşekkürler

selam güzel anneler . bekleyen tüm anneleri allah sağlıkla yavrularına kavuştursun.4 çocuğum var benim 3 tanesi çok isteyerek ve uzun çabalar sonucu oldu bebeğim doğduktan birkaç ay sonra bende halsizlik ve kilo verme başladı yaklaşık 10 kilo verdim farklı bir sebepten dolayı doktora gittiğimde 17 haftalık hamile olduğumu öğrendim.şimdi 9,4,15 ay,35 günlük bebeklerim var.
ben bebek ihtiyaçlarını satıyorum hastane çıkışları tulumlar battaniyeler almak isteyen olurmu bilmem yada yasakmı burda onuda bilmiyorum

evde ve internet ortamında satış yapıyorum
malum 4 çocuk ek iş yapmam lazım inşallah yapabilirim

Gerçekten çok detay düşünülmüş, o kadar yazmama rağmen bende de eksiklikleri görünce çok mutlu oldum :) Taa Almanyalardan organik zıbınlar getirttim, bebek taşıyıcıları vs burada da vardı bebek mağazalarında internette vs ama en çok zorlandığım erkek çocuk kıyafetleriydi. Bir ABD markası varmış Baby Aspen adında hem kaliteli hem de zevkli tasarımlar üretmişler Türkiye'ye de gelecekmiş ama henüz bulamadım. Olsa ne güzel olurdu, ABD'deki sayfalarına baktım çok içim çekti ayy :) neyse bebeğim inşaallah hayırlısıyla doğsun da onu da alırım Allah'ın izniyle. Tekrar liste için teşekkür ederim.

Bu wiona organik çocuk bezini kullanan var mı yada bilgisi olan biraz fiyatlı 63 tl 48 tl bu da ortalama 5 gün dayanır bize

Merhaba ,

Evlendiğim günden beri " Kadınlar Kulübü " forumlarını takip ediyorum . İtiraf etmeliyim ki bazen insanı telaşa düşüren yazılar da oluyor , doktordan çok insanı rahatlatanlar da :)

Hamileliğimde 25.hafta ve ben her gün bıkmadan buradaki forumları okuyorum . Bebek bakım malzemelerinden annenin ihtiyaçlarına varana kadar bir çok konuda fikir sahibi oldum ve etrafımda kullanan annelerden de bu ürünler hakkında tavsiyeler aldım .

Henüz yolun ortasında olduğum için ihtiyaç listem tam değil , sadece o çok bahane verdiğim ( şimdi hak veriyorum ! ) blogcu anneler gibi ben de okuduğumu duyduğumu ( henüz kullandığımı değil ) paylaşma ihtiyacı duyuyorum .

Hamile kaldığım ilk haftalardan beri en çok kafa yorduğum şey hangi bebek arabasını alacağımızdı , Wollex San Francisco Planet Travel Sistem ( sarı ) 'i bir internet sitesinde gördüğümüzde arabaya bayıldık. Forumlardan araştırmaya başladım , bu model çok yaygın değil , bu ürünü kullanan da satan da az . İş arkadaşlarımın çoğu bebeği / çocuğu için Chicco Lite Way Plus Seyahat Sistem bebek arabası kullanıyor , çoğu hafif olduğunu ve arabadan memnun kaldığını söylüyor . Gelin görün ki insan daha gösterişli , büyük tekerlekli bebek arabalarını beğeniyor , Tokyo biraz pahalı olunca da Wollex alternatif gibi geliyor .

Wollex San Fransisco Planet Travel Sistem Bebek Arabası için bir çok yeri aradım . Ben Kartal'da oturuyorum ama Kadıköy'deki satıcısı ellerinde olmadığını söyleyerek beni Beylikdüzü İstanbul Park Outlet satıcısna yönlendirdi . Evet sırf bebek arabasına bakmak için çılgınca olabilir ama yaptım malesef , geçen hafta Kartal'dan sabah yola çıkıp toplu taşımayla öğlen İstanbul Park Outlet / Beylikdüzü'ne gittim ! Ve sadece Wollex'in bahsettiğim modeline bakıp 3-4 aktarmayla geri döndüm . En azından kararsızlığımdan kurtulmuş oldum .

Sonuç : O çok beğendiğim Wollex San Fransisco Planet Travel Sistem Bebek Arabası yakından çok daha güzel fakat katlandığında görselde görülenden daha büyük ve pratik değil . Bagajınız küçükse bebek arabası size sorun teşkil edecektir .

Chicco Lite Way Plus Travel Sistem kırmızı rengini de sipariş verdim deneyimli annelerin tavsiyesi üzerine süsten püsten vazgeçip kullanışlılığa bakarak , umarım memnun kalır oğlumuz .

Bebek arabasında yaşadığım bu kararsızlığın tam aksine kararlı olduğum bir ürün var sırada : Park yatak !
Çocukluk arkadaşım Antalya'da bebek ürünleri satıyor , kararımı verdikten sonra danıştım ve o da bana en çok sattığı park yatağın "Kraft Calipso Oyun Parkı / Park yatak " olduğunu söyledi .

Sonuç : Kraft Calipso Park Yatak ( 70x120 ) + içine Kraft Yataş Pamuk Oyun Parkı Yatağı almaya karar verdim . Onun da boyutu 70x120 ve en uygun fiyatlar şimdilik Gittigidiyor'da .

Şimdilik iki büyük eşyadan bahsediyorum , daha sonra aldığım bebek bakım ürünlerini de yazacağım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…