yenidoğanla iletişim

Artemss

Guru
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2013
132
65
39
anne olanlar yardımcı olursanız sevinirim..
bebekleriniz doğduktan sonra onlarla nasıl konuşuyorsunuz? kitap okuyor musunuz ya da şarkı/ninni söylüyor musunuz? doktorumuzun önerisi müzik dinletmek yerine kendi sesimizle hitap etmek şeklinde..ben de ninni hiç bilmiyorum; öğrenebileceğim yerler var mı? masal türü kitap önerinizleriniz olursa çok sevinirim.

ay evet ben de dandini dandini dastana hariç ninni bilmiyorum :-)
önerilerinize ben de açığım bağyanlaarr :KK37:

EN İYİSİ YOUTUBEDAN AÇIP DİNLEMEK YADA ÇOCUĞA NİNNİ YERİNE POP MÜZİK FLN SÖLİCEKSİNİZ :-) HAKKATEN YA ÖĞRENMEK LAZIM BEN ÇOCUKKEN Bİ DANDİNİ DASTANA VARDI BİDE KÜÇÜK AYŞE ODA NİNNİ SAYILIRSA :KK71:

KÜÇÜK AYŞE ODA NİNNİ SAYILIRSA :KK71:
bak ben bunu bile bilmiyorum :KK53:
ya toygar ışıklının bi şarkısı var melek yüzlüm diye. o geliyo aklıma benim ninni diyince, yutubtan açıp açıp onu dinletirim artık ben. sesi çok yumuşak adamın ya ipek gibi diğer pop şarkılarındansa bence onun şarkılarını dinletebiliriz. ben bile kocaman halimle sakinleşiyorum dinlediğimde :KK48:

sizin gebelikleriniz ilerlemiş ne güzel bana vakit geçmio daha cinsiyeti bile öğrenemedim ninnisi kaldı en son dert :-) valla çok güzel ninniler var cd olaak alıp dinleyip öğrenmek lazım :KK71:

sizin gebelikleriniz ilerlemiş ne güzel bana vakit geçmio daha cinsiyeti bile öğrenemedim ninnisi kaldı en son dert :-) valla çok güzel ninniler var cd olaak alıp dinleyip öğrenmek lazım :KK71:
ay sorma bişey kalmadı şurda, bi sonraki kontrolde gösterir senin miniğin de hayırlısıyla :KK23:
bak misal şuan horon tepiyo içerde benim oğlum. :emir_bebek:
darısı senin ve heyecanla bebişini hissetmeyi bekleyen tüm anne adaylarının başına :KK51:

aynen bende daha hareketler bile hissedilmio bazen sanki kıpırtı gibi ufacık şeyler hissediyorum cuma günü gidicem inş doktora bu sefer sölemesi lazım yoksa gırtlağına yapışcam artık alışverişe başlicaz :KK71:

hadi bakalım hayırlısı olsun sağlığıyla gelsin de :anneadayı:
ay evet sen başlamışsın hissetmeye. ben ilk başta gaz sıkışması sanıyodum :KK53:
aynen kelebek kanadı mı desem böyle seğirme gibi hisler işte anneme söyledim hissetmeye başlamışsın demişti. sende de başlamış heralde :KK51:
:nazar:

zaman o kadar çabuk geçiyor ki..ben de karnım büyüsün, bebeğim oynasın diye sabırsızlanıyordum; çok şükür hepsi oldu..daha da büyüyecek inşallah ama bugünleri özleyeceğimi düşünüyorum.bebeğim nasılolsa doğacak ama ben sürekli hamileliği yaşamıycam..her haftanın kaydını tutmak, her gelişimi not almak lazım..

X