yenik düştük mesafelere:((akıl verin lütfen..

Leylilez

Mucizeler iyiki varlar..
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
1.046
699
53
31
Birbirimizi cok seviyoruz benim ailem mesafe yüzünden kabul etmedi.o kadar katılarki bu konuda sevdiğim insani bile tanimak istemediler iyi biridir muhakkak sen sevdiysen ama bu is olmaz diye kestirip attilar bende bu yüzden canim yana yana terkettim:KK61: Ayrilamiyor ya insan bitti demekle olmuyor.Bir umut olsa bir umutt...dünyalar bizim olurdu.Dönmelimiyim eger dönersem başaramazsak yine yenik düşersek ikinci ayriliga nasil dayanilir.Ne yapmaliyim akıl verin lütfen:KK42:

Çoğu insanın ilişkisi uzaktan devam edebiliyor. Hatta bir arkadaşım evlendi ve 6 ay eşinden ayrı kalmak zorunda kaldı tayin vs durumları yüzünden.
Aileniz biraz önyargılı ve bencilce yaklaşmış olaya sanki. Neye istinaden bu iş olmaz dediler?
Kültür farkı vs mi sebepleri?

Çoğu insanın ilişkisi uzaktan devam edebiliyor. Hatta bir arkadaşım evlendi ve 6 ay eşinden ayrı kalmak zorunda kaldı tayin vs durumları yüzünden.
Aileniz biraz önyargılı ve bencilce yaklaşmış olaya sanki. Neye istinaden bu iş olmaz dediler?
Kültür farkı vs mi sebepleri?
Evet.Ailem yabacı istemedi uzak evermek istemedi.bildigimiz çevremizden biri olsun dediler.Bende düşündüm Ailemin istedigi gibi yaptim vazgectim.ve bitti simdi unutma çabasindayim.

Evet.Ailem yabacı istemedi uzak evermek istemedi.bildigimiz çevremizden biri olsun dediler.Bende düşündüm Ailemin istedigi gibi yaptim vazgectim.ve bitti simdi unutma çabasindayim.
insan seveceği kişiyi seçemezki ailenin bildiği ve çevresinden olan bir damat sadece aileni mutlu eder seni değil canım ailene bunu güzelce anlatmalısın bence seviyorsan sakın sakın vazgeçme sevginin arkadasında dur ikna etmeye çalış.onlar senin sevginin gördükleri zaman inan ikna olurlar zaten

insan seveceği kişiyi seçemezki ailenin bildiği ve çevresinden olan bir damat sadece aileni mutlu eder seni değil canım ailene bunu güzelce anlatmalısın bence seviyorsan sakın sakın vazgeçme sevginin arkadasında dur ikna etmeye çalış.onlar senin sevginin gördükleri zaman inan ikna olurlar zaten
Yapamadim ikna edemedim.Kader bu sefer yüzüme gülmedi.Ailemin cani sagolsun atlatmaya çalisiyorum unutulur insallah..

Laaa havle..
Yanlarımda olsan, mutsuzluktan sürünsen daha mı iyiymişşş??

Laaa havle..
Yanlarımda olsan, mutsuzluktan sürünsen daha mı iyiymişşş??
Bende kendilerine söyledim.Bizim çevremizden bildigimiz tanidigimiz olsun dediler.herneyse ilgilenmiyorum zaten uzun bir süre evlenmeyi dusunmuyorum.Toparlanmam gerek sağlikli karar verebilecegimi dusunmuyorum şuan.Gelecegimle ilgili Tek bildigim korku..endişe..:(

Pes ettim:KK42:Ve gercekten ne yapicagimi bilemez oldum.Evet vazgeçtim..herseyden vazgectim..:(

Keske pes etmeseydiniz. Ariza cikan aileler her seferinde birseye takiyorlar nasil olsa. Simdi mesafe derler, sonra is, kariyer vs.

Back
X