Yenilenen Beykoz Devlet Hastanesinde Yakın tarihte doğum yapan var mı??

Bende bu hastanede doğum yapmayı planlıyorum ama şimdi tereddütte kaldım 2013 teki yorumlarda cuma ve ctesi doğum yapılmadığı yazılmış acaba hala aynı mı? Ay sonunda Yasin Avşar'a randevum var gidince soracağım, eğer öyleyse alternatif bir hastane bakmak lazım

Benim kuzenim 2 sene önce sezeryan doğum yaptı ve çok memnun kaldı. Ablam ve diğer kuzenim özel hastanede sezeryan doğum yapılar ve dikişleri bu hastanede doğum yapan kuzeniminkinden çok çok kötü. Hatta dikişi izi çok dikkatli bakınca ancak belli oluyor. O özel oda da kaldığı için refakatçi sıkıntısı yaşamadı diğer odalarda da refakatçiler oluyor diye biliyorum.

2013 de normal doğum yaptim deneyimli ebeler ve hastanenin sakinligi yeter zaten... simdi ikinci bebegimi bekliyorum bolgeden tasinmama rağmen hala kontrollerim yasin bey de devam ediyor. Aksi bir durum yasanmazsa dogum baslayinca yine bu hastaneye gitmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…