- 22 Şubat 2012
- 192
- 60
- 98
- Konu Sahibi October3482
-
salonun kaç m2 arkadaşım?çünkü bana odanın içinde iki takım koltuk kalabalık olur gibi geldi .duvar rengi ne renk?camlar küçük mü yoksa fransız cammı?yemek odası almıycanmı?ayy ne çok sordum .sen en iyisi bir foto koyda ezbere konuşmayalım canım.bu arada koltuklar çok hoş rahatlarmı?sana kolay gelsin canım sorularımızı yanıtlarsan sana yardımcı olmaya çalışırım
sanırım salonun büyük ve iki koltuk takımını da alacaksın o zaman perdelerini köşe koltuğun yastıklarının renginde yaptırırsan hem köşeyle uyumlu olur hem de diğer takıma zaten her renk olur
bence köşem koltuk takımını almalısın çünkü hem rengi hemde oturum açısından güzel olur. şömine etrafına pek hoş durur.
Canım koltuklarını cok begendım rahat görünüyorlar ama köşe takımın çok koyu geldı bana Mesela açık grıde dusunebılırsın daha ferah gosterır.
herkese merhaba..öncelikle size teşekkür ederek başlıyorum yazıma..
yeni evime taşınacağım.uzun bir salonum var.salonun bir ucunda şömine olacak.şömine etrafına köşe koltuğu düşünüyorum.ama rengi belli değil.kararsız kaldım.salonun diğer ucuna istikbalden vizon rengi koltuk aldım.ne perde renginde karar kıldım ne de halı renginde.belli olan tek renk aldığım koltuğun rengi.vizon!diğer renk fikirleini sizden bekliyorum...haydi hanımlar bana aklı verin:)http://www.istikbal.com.tr/files/pi/big/montana-soft-kol-tkm.jpg .http://www.istikbal.com.tr/files/pi/big/grande-kose-5.jpg
alevcim perde fonu olarak seçtiğin kumaş müthiş..evin camları büyük olduğu için muhtemelen güzel ışık alacak.sen bence koltuğunu koyu kahve köşeyi vizon al ya da tam tersi.yani iki takımda seçtiğin fonlara yakışır.turkuaz objeler filan alırsın .şömineyi yakacaksan köşe koltuk koyu renk olsun .yok süs olacaksa o zaman farketmez.duvar rengi olarak fildişi yada buz beyazı tavsiye ederim.ayrıca halıya var ya bayıldımmm!!!!
büyk bir salonunuz var sanırım hem köşe hem koltuk takımı mobilya mağazası görünümü verir sırf oda dolu görünsün diye eşya doldurmayın bence salonunz büyükse majör takım alın... şöminen yanıan 2 tane berjer ve güzl bir yan sehpa terch edebilirsnzz .. şömineni etrafndakı taş bloklar koyu renkse açık renk deri 2 adet berjer eğer taşlr açık renkse koyu renk 2 berjer çk hoş olur :)
şöminen olduğu kısıma odanın bir parçasıymş görntüsü verin siz hem koltuk hem köşe alırsanız bir odada 2 farklı oda vr gbi olur hem göz yorar hemde bnce hoş durmaz.
alevcim ev daha inşaatmış ya şömineyi iptal ettirsen nasıl olur?çok da şart değil bence .yatak odası içinbeyaz mobilya alırsın duvarı pudra rengi yaparsın yatak örtüsünü şeker pembe camada kurvaze tül beyaz tabii altınada boncuklu stor yanlar pembe beyaz şagi halı bittiii:)ondan sonracıma mutfağın dolaplarını full krem fildişi yaparsın balon kapak tabii sonra krem içinde simleri olan çimston bir tezgah gri buzdolabı fırın ve aspiratör bittiiii.bunlar benim hayallerim bir evim olursa böyle düşünüyorum sana da fikir olsun diye yazdım canım karar senin tabiii.bu arada burdaki evlerede bak baya bi fikir olur sana ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?