yenilik yardımı bekliyorum hanımlarrrr!!!

çok iyisin canım..aynen tahmin ettiğin gibi..büyüğün odası ceviz olan..11 yaşında..diğeri 5 yaşında olduğu için tutturdu arabalı yatak diye.arkadaşlarında görünce çok istedi..mecbur kaldım istediğini yapmaya...inşallah bi terslik çıkmazsa bahar sonu,yaz başı taşınacağım evime...aslına bakarsan bu bizim 4.evimiz:)yap-sat oldu hep diğerleri.eşim sağolsun inşaat inşaatla geçti ömrüm..bu son olur inşallah... yatakodasının resmini yükledim sanıyodum.hemen tekrar atayım..http://www.istikbal.com.tr/files/temp/brillance-yt-odasi.jpg

bunlar nasıl

canım neler yaptın nasıl gidiyor evin işleri sesin çıkmadı?

merhaba canım...neler yaptımmmm.....linense gittim.%50 indirim varmış bu ayın sonuna kadar...çok beğendim tülleri çook...binbir seçim şansım var..hepsi çok güzeldi.onlar gelecek eve ve ölçü alacaklar..havaların ısınmasını bekliyorum.malum inşaat halen...beklemekten başka bişey yapmıyorum..bol bol dekorasyon dergisi okuyorum işte...:)

teşekkürederim baybi....
ancak eve taşınmadan köşe falan almamaya karar verdim...inşaattken anlayamıyorum büyüklüğünü...fazla koltuk yığılsın istemiyorum odaya...en iyisi taşınayım;göre göre alayım alacaksam da köşeyi...senin koyduğun resimler koltuklarımla uyumlu..ama sanırım alırsam daha minik bir köşe alacağım..fazla yer kaplamaması açısından...çok sağol resimler için..beyaz olanı çok sevdim.tabii şömine önüne hayatta olmaz..kir götüren bi renk daha makbul olacak..tekrar teşekkürler canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…