Yeniligi yeni heyecanlar yasamayi cok severim atraksiyon tam bana goredir rutinden hic hoslanmam yanimda kafa dengi bi adam olcak nerde aksam orda sabah takilcam esimde tam tersimdir tam bir ev koliktir islerini halletsin gecsin tv sinin karsisina yatsin:bbo:
Yemek konusunda pek ole degilimdir ama yemem dedigim seyleri iki cihan bir araya gelse yemem tadindan emin oldugum seyler iner migdeme
yeme konusunda hassasim gezmek, yemek biraz alakasiz oldu ama aklima bunlar geldi:1rolleyes:
tipik bir yay burcu insanıyım ben. hayatım boyunca hep uclarda değişimler yaptım.. yeniliklere açığım elbette. yenilik adı altında saçmalıklara değil tabiki hihoyyyt
arkadaşlar;
hayatınızda yeniliklere açık mısınız?
yeni şeyler denemeyi sever misiniz? yoksa bildiğiniz ve beğendiğiniz şeylerde devam eder misiniz?
aklınıza gelebilecek birçok konuda cevaplarınızı bekliyorum.
işiniz, dış görünümünüz, arkadaşlıklar, eviniz, odanız, zevkleriniz, gezdiğiniz yerler., hobiler...
Yeniliklere her zaman açığımdır.Sürekli değişim halindeyim.İşimde,evimde... her yerde yenilikten yanayım.Diğer türlü hayat hiç çekilmiyor.Bu konuda fazla cesaretliyim,itiraf ediyorum.
yeniliklere tabiki açığım,
sadece eşyalarım ve evim konusunda büyük bir bağlılığım vardır, o konuda pek yenilik sevemedim.
yemek konusu da nispeten öyle, yeni şeyler denerim ama eski bildiklerimden, alışık olduklarımdan da kolay kolay vazgeçemem.
anlatimm bambusim ..
mesela evlenmeye karar verdim nişanlandım. bi gece uyumak üzere kitap okuyorum içimde bişey kıpraştı kalktım ablamı uyandırdım ben ne yapıyorum manyakmıyım ben yaşamak istediğim bu değil ki dedim ve nişanlımdan ayrıldım. çalışmak istedim çalıştım. sonra tekrar okumak istedim... bu örnek yeterli mi:CüvCüv:
sen sorunca düşündümde pek açık değilim yeniliklere
ben yeniliği severim ama köklü değişimlerden korkarım
şimdi tayin istedik mesela yaşadığımız yer çalıştığımız yer çevremzi arkadaşlarımız hepsi değişecek tayinimiz çıkarsa ve ben çok tedirginim
değişiklik olmasın diye bu küçük yerde bile yaşayabilirdim ki eşim müdahale etti
ama bu kadar köklü değişimden herkes korkar değil mi?
yemek konusunda ise herşeye varım ama dışgörünüşümü de pek değşitiremiyorum
yaa çok korkakmışım ben de:))
Tek düze yaşanmaz herhalde...
en azından elimden gelenler hakkında yenilikleri severim...
evim,gezdiğim yerler, konusunda evet değişikliği severim ama
iş konusunda yenilik yapmak gibi şansım olmadığı için,
çalıştığım ortamda yaparım bunu o da bana iyi geliyor..
arkadaşlarım konusunda da yenilik yapamam,çünkü
onları oldukları gibi seviyorum...
ama yeniliğe açık olmak ,hayata başka pencerelerden
bakıyor olmak çok güzel,yaşama sevinci veriyor bazen...
sevgiler...
tipik bir yay burcu insanıyım ben. hayatım boyunca hep uclarda değişimler yaptım.. yeniliklere açığım elbette. yenilik adı altında saçmalıklara değil tabiki hihoyyyt
bir yay da benim cinom. kaydirigubbakcemile5
biraz örneklendirsen ne güzel olur...
eskiden daha farklı şeyleri denemeyi severdim. şimdi cesaret edemiyorum büyük değişimlere...
bende yay burcuyum yaaa bende diyomki benim bunlara niye bukadar kanım ısındı meğer kan çekiyomuşa.s. :)))
bu arada sorunun cvbına gelince bambusi, yenilikleri severim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?