Fırınlar, Ocaklar, Aspiratörler Yeniyim Lutfen yardim, ankastre firin tavsiyeleriniz

gulabla

Bismillah
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
2
0
16
merhaba yeniyim burada ankastre firina ihtiyacim var ve cok kârasizim kullânamazssam diye oncesinde profilo ocakli firin aldim ve sâdece ocagini kullana bildim firini hic guzel degildi hep koseleri yakti gerisini kuruttu.uzun yillar kullana bilecegim guzel pisiren kullanan varsa lutfen yardim edin.simdiden tesekkurler:):)

Forumumuza hoşgeldiniz :KK52::KK52:Konunuz ilgili bölûme taşınmıştır .Bilginize..

Bende aynı dertten muzdaribim:KK43: Arçelik piano serisi tasarım ödüllü 75 lt iç hacimi olan ankastre fırın siparişini verdim ama bugün biraz arastrdktan sonra daha önce cıkmıs olan 65 lt iç hacimli kendi kendini temizleme özelligi olan fırını gördüm digeri fabrikadan cıkmıs eger fikir degiştireceksem sabah haber vermeliyim cok kararsız kaldım aldıgım her haliyle cok hosuma gitti begenerek aldım ama digerinin tek artısı pirolirik yani kendi kendini temizleme yüksek ısıda fırın içindeki bütün kalıntılar kül haline getiriliyor sadece nemli bezle toz alır gibi siliyorsun fırın ilk alındıgı gün gibi temiz oluyor napsam bilemedim kullanıcı yorumuda bulamadım pirolitik le ilgili

Vallahi bende Simens aldım 5 programlı fırın. Özelliği fazla yok ama harika pişiyor, tüm testlerimden başarıyla geçti. Tavsiye ederim.

Arçelik ankastre fırını tavsiye etmem 2 milyara aldıgım fırının tuşları yamuktu iç lambasının biri yanmıyordu geri götürdüler yenisini taktılar onunda camın içi patlamış gibi içten çizikler var şimdi oda geri gidicek bakalım 3. Nasıl gelicek. Sanırım benim aldıgım model seri olarak üretim hatalı

canım bizde yeni ev aldık kendimize 3'lü set ararken bi yer alacaksanız Siemens alın dedi. 2 aydır kullanıyoruz çok memnunuz. internet sitesinden veya herhangi bir mağazasından bakabilirsin

Back
X