Benim hiç gebeliğim olmadı 11 aydır deniyorum bu ay 11 ay oldu. Adet belirtim sıfır. Ama çok depresifim olmayacak gibi hissediyorum. Herhangi bir sorunum yok eşimin de öyle. Sadece hipertiroidim vardı doktor engel olablr demşti tedavi gördüm değerlerim düzeldi geçen ay ama olmadı bu ay bekliyorum adete 3 gün var. Çok üzülüyorum.Merhabalar yıllardır bi şekilde denk geliyorum bu siteye bugüne üye olmak nasipmişpcosluyum bir kızım var duphaston kullanıyorum 2 aydır. Aralıktan bu zamana kadar korunmasız ilişki yaşıyorum fakat olmuyor bu ay da olmadı sanırım içimdeki his ve duygu durumum adet olacağıma işaret. Motive edilmeye ihtiyacım var bu durum çok canımı sıkıyor kafamdan atamıyorum neden olmuyor belki muhabbet etmek bir şeyler duymak iyi gelir diye açtım konuyu
Merhabaa , bizde eşimle nerden baksanız 2 senedir deniyorduk anca oldu. Bir rivayet var ne zaman düşünmeyi bırakırsan o zaman oluyor biraz rahatlaman lazım. Bende de öyle oldu. Artık olmuyorsa olmasıncı olmuştuk . En son niyet ettik adak adamıştık. Sonra hamile olduğumu öğrendim. Sakın olmaz deyip ümitsizliğe kapılma en doğru zamanda olacaktırMerhabalar yıllardır bi şekilde denk geliyorum bu siteye bugüne üye olmak nasipmişpcosluyum bir kızım var duphaston kullanıyorum 2 aydır. Aralıktan bu zamana kadar korunmasız ilişki yaşıyorum fakat olmuyor bu ay da olmadı sanırım içimdeki his ve duygu durumum adet olacağıma işaret. Motive edilmeye ihtiyacım var bu durum çok canımı sıkıyor kafamdan atamıyorum neden olmuyor belki muhabbet etmek bir şeyler duymak iyi gelir diye açtım konuyu
Merhaba ,Benim hiç gebeliğim olmadı 11 aydır deniyorum bu ay 11 ay oldu. Adet belirtim sıfır. Ama çok depresifim olmayacak gibi hissediyorum. Herhangi bir sorunum yok eşimin de öyle. Sadece hipertiroidim vardı doktor engel olablr demşti tedavi gördüm değerlerim düzeldi geçen ay ama olmadı bu ay bekliyorum adete 3 gün var. Çok üzülüyorum.
Eşimde sorun yok baktırdık evet benim de 2 aydır normal değerlerim bekliyorum bakalım olmasını Gözünüz aydın bu arada kaç aylık?Merhaba ,
Bende hipertiroid hastasıyım ve tiroidlerim çok yüksekti o süreçte evet bebek olmadı . Şimdi ilaç kullanıyorum 75 mg ve hamileyim. Bakalım inşallah bebek sağlıklıdır inşallah sağlıklıca gelir asla bi engel değil çoğu kadın da var. Değerlerim düzeldikten normal seviyeye indikten 1 ay sonra oldu benim. Eşimde de varikosel vardı o da etkiliyordu eşinin de kontrol olmasını tavsiye ederim onun dışında birazcık rahatlarsan en doğru zaman da olacaktır inşallah
Teşekkür ederimm 3 aylık oldu benim. Bi kaç test var onları yaptırdık inşallah sonuçlar iyi gelir onları bekliyoruzEşimde sorun yok baktırdık evet benim de 2 aydır normal değerlerim bekliyorum bakalım olmasını Gözünüz aydın bu arada kaç aylık?
İnşallah sapasağlam kucağına almak nasip olsunnnn Tek isteğim hakeden ve isteyen kimsenin kucağı boş kalmasınTeşekkür ederimm 3 aylık oldu benim. Bi kaç test var onları yaptırdık inşallah sonuçlar iyi gelir onları bekliyoruz
En kısa zamanda rabbim size de sağlıkla nasip etsin inşallah
Ayyy amin amin aminİnşallah sapasağlam kucağına almak nasip olsunnnn Tek isteğim hakeden ve isteyen kimsenin kucağı boş kalmasın
Elimizde olmuyor dimi bazen bilinçaltımız esir almış gibi tüm negatifleri yüklüyor yalnız olmadığımı biliyorum en kısa zamanda güzel haberini alırız inşallah kür vs bir şeyler yaptın mı hiçBenim hiç gebeliğim olmadı 11 aydır deniyorum bu ay 11 ay oldu. Adet belirtim sıfır. Ama çok depresifim olmayacak gibi hissediyorum. Herhangi bir sorunum yok eşimin de öyle. Sadece hipertiroidim vardı doktor engel olablr demşti tedavi gördüm değerlerim düzeldi geçen ay ama olmadı bu ay bekliyorum adete 3 gün var. Çok üzülüyorum.
Evet bazen cok uzuluyorum. Surekli dusunuyorum. Yapmadim henuz hic bir sey siz denediniz mi?Elimizde olmuyor dimi bazen bilinçaltımız esir almış gibi tüm negatifleri yüklüyor yalnız olmadığımı biliyorum en kısa zamanda güzel haberini alırız inşallah kür vs bir şeyler yaptın mı hiç
Yaaaa çok tatlı geliyor bana böyle haberlerMerhabaa , bizde eşimle nerden baksanız 2 senedir deniyorduk anca oldu. Bir rivayet var ne zaman düşünmeyi bırakırsan o zaman oluyor biraz rahatlaman lazım. Bende de öyle oldu. Artık olmuyorsa olmasıncı olmuştuk . En son niyet ettik adak adamıştık. Sonra hamile olduğumu öğrendim. Sakın olmaz deyip ümitsizliğe kapılma en doğru zamanda olacaktır
İlk çocuğum için bazı doktorlar olmaz tedaviyle olur demişlerdi korkmuştum ilk aylar olmadı sonra alternatif olarak soğan kürünü bulup yapmıştım o ay hamile kalmışım soğan kürüne bağlıyorum ben ama şuanki doktorum soğan kürünü önermiyor kaldı ki gitmeden önceki ay yaptım ama olmadı tabi gözüm şimdi incir küründe acaba denesem mi diyorum benim de günüme yaklaşık 4 gün var yani tahminen öyle olması lazımEvet bazen cok uzuluyorum. Surekli dusunuyorum. Yapmadim henuz hic bir sey siz denediniz mi?
Üzülme herseyin bi zamanı varBenim hiç gebeliğim olmadı 11 aydır deniyorum bu ay 11 ay oldu. Adet belirtim sıfır. Ama çok depresifim olmayacak gibi hissediyorum. Herhangi bir sorunum yok eşimin de öyle. Sadece hipertiroidim vardı doktor engel olablr demşti tedavi gördüm değerlerim düzeldi geçen ay ama olmadı bu ay bekliyorum adete 3 gün var. Çok üzülüyorum.
Deneyin istiyorsaniz ben henuz denemedim hsg cekilicem bu ay da olmazsa. Benim de adetim 21-22 siİlk çocuğum için bazı doktorlar olmaz tedaviyle olur demişlerdi korkmuştum ilk aylar olmadı sonra alternatif olarak soğan kürünü bulup yapmıştım o ay hamile kalmışım soğan kürüne bağlıyorum ben ama şuanki doktorum soğan kürünü önermiyor kaldı ki gitmeden önceki ay yaptım ama olmadı tabi gözüm şimdi incir küründe acaba denesem mi diyorum benim de günüme yaklaşık 4 gün var yani tahminen öyle olması lazım
Orasi oyle tabi ama elimde degil cok istiyorum duygulaniyorum ki anlamda duygusal bi insanim.Üzülme herseyin bi zamanı varöncelikle sitresi atın düşünceleri birkenara bırakın olmıcak neden olmadı gibisi böyle kendinize kotlarsanız olmaz rahat olun
Anlıyorum aynı şeyleri çok yaşadımOrasi oyle tabi ama elimde degil cok istiyorum duygulaniyorum ki anlamda duygusal bi insanim.
Bende 5-6 sene kadar doğum kontrol hapı kullanmıştım. Tabi hormonlar değişiyor değerler düşüyor çıkıyor ama sen gönlünü ferah tut. Yaşın kaçtı ?Yaaaa çok tatlı geliyor bana böyle haberlerbu zamana kadar korktum olmasın dedim sonra fikrim değişti kardeş istemeler başladı yaklaşık 9 yıllık doğum kontrol hapı kullandım tedirginliğim ondan ama doktor pcos harici bir şey demedi çok şükür nasipte varsa artık olur inşallah ama karmaşık duygular yoruyor
31Bende 5-6 sene kadar doğum kontrol hapı kullanmıştım. Tabi hormonlar değişiyor değerler düşüyor çıkıyor ama sen gönlünü ferah tut. Yaşın kaçtı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?