Yeniyim ve gebelik hakk. Motivasyon ihtiyacım var 🥹

Bende 30 yaşındayım . Bu arada ben o doğun kontrol haplarını bırakınca düzene girmişti reglim . İnşallah senden de en kısa zamanda bebek haberini alırız bana yakın gibi geliyor
Ay inşallah allahım çok amin bu aralık ayında bıraktığımda 6 ayda sadece 3 kere oldum 2. Doktor mecbur hapa dön dedi 3. Zaten duphaston 4/4lük pcossun dedi doktor yumurtalarım var ama minicikler en son doktora şey dediğimi hatırlıyorum “ben bu minikleri napayım kenarda öyle bekliyorlar canım çok sıkıyorlar ”

Yaaa
En azından doktor kontrolündesin . Olur olmaz her şeyi sana daha ayrıntılı anlatır , sende pozitif birisine benziyorsun onu koru sonrası inan daha kolay olcakk

Yaaa
En azından doktor kontrolündesin . Olur olmaz her şeyi sana daha ayrıntılı anlatır , sende pozitif birisine benziyorsun onu koru sonrası inan daha kolay olcakk
Yaa teşekkür ederim anlık duygu değişimim olmasa evet öyleyim inşallah seninde bebişini doğurduğun günleri görürüz

Yaaaaa bizim de nerdeyse 2 sene olacak olmadı hep düşünüyorum kendiliğinden olcak olsa olurdu diye

Yaaaaa bizim de nerdeyse 2 sene olacak olmadı hep düşünüyorum kendiliğinden olcak olsa olurdu diye
Bizim kendiliğinden oldu ama 2 sene oldu o yüzden öyle düşünme oluyor . Bende bi ara ümit kestim sonra yine eşim sağ olsun olur öyle düşünme dedi sonra dediğin gibi hiç bırakmadık ama ben her ay ümitlenmeyi bıraktım o ara oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…