- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #2.221
Valla bu gün kaçan kaçtı biliyosunAfyt olsun dikkat et kacmiim :)
Onlyyyy youuuu diri rimmm diriri rimmmByNkoaLa @Brunello Cicinelli kuzularim ve minnak @kahvesevmemben @Finr @Pembeemzik @Aveline @Tatlianne20 @AnneAslan @_nurunnisa_ huhu ben döndüm
Af buyurrrOnlyyyy youuuu diri rimmm diriri rimmm
Hahaha böyle bir reklam vardi yaa ordan aklima şey etti yaniiiAf buyurrrbu ne heyecan kız
HeaaaHahaha böyle bir reklam vardi yaa ordan aklima şey etti yaniii
Abee ne yapayım bea beni bıraktınız burda aç susuz gittinizz. Boş boş bakındımm durdumm çok soğuktu ıssızdı buralar sizsizz ahh çok zorduu tam alışacakken kopardılar sizi bendenHeaaanaptın bakım ben yokken @RosSsSum yokken @Brunello Cicinelliim yokken
Anaammm ne zaman vermemisem cevap cevap senin koopeeen osssun adanalim
Geldim geldim yine bir bdvye uğradımAbee ne yapayım bea beni bıraktınız burda aç susuz gittinizz. Boş boş bakındımm durdumm çok soğuktu ıssızdı buralar sizsizz ahh çok zorduu tam alışacakken kopardılar sizi benden
Gönlümu kırıyon ama
Kiyamam gönlünü yidigimmmmGönlümu kırıyon ama
Hahaha bdv'siz olurmu bende oraya bakındım durdum hep az önce bir dengesiz yazmıştı yine alırlar şimdi onuGeldim geldim yine bir bdvye uğradım
Ayyy oraya bakmadan bende duramıyorumGeldim geldim yine bir bdvye uğradım
Yerim yer ozamanKiyamam gönlünü yidigimmmm
Yaa senii gidiiii hemencecikk kandırdın beniiiAnaammm ne zaman vermemisem cevap cevap senin koopeeen osssun adanalim
HahahahahhhhaAyyy oraya bakmadan bende duramıyorumkendi dertlerime çare oldum da etrafada olucam ben
Gördün mü konuyuHahaha bdv'siz olurmu bende oraya bakındım durdum hep az önce bir dengesiz yazmıştı yine alırlar şimdi onu
Hahahahahhhha
Evet yaa ne insanlar var heyy yarabbimmmGördün mü konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?