- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.403
- 548
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #2.181
Bendeee aksama dogru bitek karnabahar yemegi yaptim yeter isteAyyy koca sabahtir hic birşey yapmadm inanır misin :)
İyiiii senden naağğberrr son akrep bükücüüüüNaggggbeeerrrr :)
İyi nolsun yorgun ve argınım. Cuma'ya erişebildiğim için (yani yaşayarak erişebildiğim için) çok mutluyumİyilik gardasm uzermde bi bosvermislik havası bi depresyon havası var :)
Sendn naber gadasini sevdiğim :)
Oyyy kuzum kıyamam sana ben, benim haberim yoktuAnlatayim kizlar size de.tup bebek tedavisi goruyorum ben soylemisimdir kesin.bugun yumurta toplandi.narkoz aldim ondan da sersem gibiyim ama gece stresten uyuyamadim.bugun de gelince uyuyamadim.oyle hicbirsey yapmadan oturuyorum bos bos nolcagini dusunerek.
Bende dün karnabahar salatası yaptım. Bugünde onu yiyorumBendeee aksama dogru bitek karnabahar yemegi yaptim yeter iste
Yaaa yerim onuuu, yerim onun tırnaklarınıarslan benim 5 aylik kuzumun adi teyzesiii
Ahaha kalbimiz bir dicem ama damagimiz bir daha uygun olduBende dün karnabahar salatası yaptım. Bugünde onu yiyorum
Yaaa yerim onuuu, yerim onun tırnaklarınıTek çocuğun mu var annişim ?
yok kuzum 2 oglusum war biri çınar 5 yasında ben 18 dim ewlendim
İyi gecelerrriyi geceler kızlar
Oo herkes erkenci bugün halbusiii yarin haftasonuuİyi gecelerr
Aynen yarın hafta sonu rahat :)Oo herkes erkenci bugün halbusiii yarin haftasonuuiyi geceler ballarrr
Aynen yarın hafta sonu rahat :)
Baya oldu canim.ugrasiyorum 3 sene olduOyyy kuzum kıyamam sana ben, benim haberim yoktuNe zamandan beri tedavi görüyorsun ?
Seninle her yere dalarm her yere gidermek gardasmİyi nolsun yorgun ve argınım. Cuma'ya erişebildiğim için (yani yaşayarak erişebildiğim için) çok mutluyumOoo depresyon mu alırım bir dal, birlikte girek mi
Allah seni yaaa hahahahahhahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?