- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #2.321
İyiyim gibi ama değilim gibide pembikim ya b*ktan bu duygu icindeyim sen nasılsın bakalımHosbuldum canim
Nasilsin mavişim ?
Valla al benden de o kadar,hic keyfim yok bu aralar .. Sebebinide bilmiyorum ...Ruhum alinmis gibi....Can sıkıntisindan kendimi vurdum mutfaga gunlerdirİyiyim gibi ama değilim gibide pembikim ya b*ktan bu duygu icindeyim sen nasılsın bakalım
Sebepsiz donukluk var bende ya hissizlik vb ben nerelere vuram kendimiValla al benden de o kadar,hic keyfim yok bu aralar .. Sebebinide bilmiyorum ...Ruhum alinmis gibi....Can sıkıntisindan kendimi vurdum mutfaga gunlerdir
Senin neyin var ki ?
Sende mutfaga vur kendiniSebepsiz donukluk var bende ya hissizlik vb ben nerelere vuram kendimi
Oldu canım :) ama gönlünün güzelliğini gördüklerimiz de var illa yüz önemli değil ki yüzüme baka baka çok kazık yediğim insanlar oldu ki inan buradaki insanları cevremdekinlere değişmemçok samimi geldiysem bundan sonra sanada şefkatli davranırim sıkıntı yok
Aynen kuzucukteşekkür ederim ...
Burada tanıştığım kişilerin çoğu çok iyiler ve çok samimi gelenler var .. Gerçekten çevrem olsa bu kadar sevmem
Tamam da içimden bişi gelmiyo ki :/Sende mutfaga vur kendini
Terapi gibi oluyor
Ben yaptiklarimdan gondereyim sanaTamam da içimden bişi gelmiyo ki :/
Aynen kuzucukbu arada kimsin bakalım tanışalım mı
Aynen kuzucukbu arada kimsin bakalım tanışalım mı
Bir de utanıyorumTabii kii.. Aysu.. 21 yaşına gelmiş ama Üniversiteyi terk ederek hayatını değiştirmeye çalışan biri.. Sırf edebiyat bölümü okuyup tatlı öğrencileri olsun diye tekrardan hazırlamayı göze almış biri .. İskenderun da yaşıyorum ( Hatay) kendimi tanıtmak zor geliyor bana nedense
Ay sevsinler senin utangaçlığıni iyi yapiyosun canım B Brunello Cicinelli gibi şeker bi öğretmen ol sen deTabii kii.. Aysu.. 21 yaşına gelmiş ama Üniversiteyi terk ederek hayatını değiştirmeye çalışan biri.. Sırf edebiyat bölümü okuyup tatlı öğrencileri olsun diye tekrardan hazırlamayı göze almış biri .. İskenderun da yaşıyorum ( Hatay) kendimi tanıtmak zor geliyor bana nedense
Gönder ama istahim da yok kiBen yaptiklarimdan gondereyim sana
Toparlarsin hemen
Kiyamam kuzumaa :-(((Gönder ama istahim da yok kiduygusallık basıyor bana
Günaydın biraz yogun olduğumdan gelemedim yorgunluk var bugunde dinlenmek istiyorum:)))
Hahahahhh bende istiyemmm şefkatttttOldu canım :) ama gönlünün güzelliğini gördüklerimiz de var illa yüz önemli değil ki yüzüme baka baka çok kazık yediğim insanlar oldu ki inan buradaki insanları cevremdekinlere değişmemçok samimi geldiysem bundan sonra sanada şefkatli davranırim sıkıntı yok
Teşekkür ederim,amin.Geçmiş olsun
:) günaydın kuzucmmm
Al sana şefkat ulanHahahahhh bende istiyemmm şefkattttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?