Yepis yeni geyik (:

İyiyim gibi ama değilim gibide pembikim ya b*ktan bu duygu icindeyim sen nasılsın bakalım
Valla al benden de o kadar,hic keyfim yok bu aralar .. Sebebinide bilmiyorum ...Ruhum alinmis gibi....Can sıkıntisindan kendimi vurdum mutfaga gunlerdir

Senin neyin var ki ?

Valla al benden de o kadar,hic keyfim yok bu aralar .. Sebebinide bilmiyorum ...Ruhum alinmis gibi....Can sıkıntisindan kendimi vurdum mutfaga gunlerdir

Senin neyin var ki ?
Sebepsiz donukluk var bende ya hissizlik vb ben nerelere vuram kendimi

teşekkür ederim ...
Burada tanıştığım kişilerin çoğu çok iyiler ve çok samimi gelenler var .. Gerçekten çevrem olsa bu kadar sevmem

Aynen kuzucuk bu arada kimsin bakalım tanışalım mı

Aynen kuzucuk bu arada kimsin bakalım tanışalım mı

Tabii kii.. Aysu.. 21 yaşına gelmiş ama Üniversiteyi terk ederek hayatını değiştirmeye çalışan biri .. Sırf edebiyat bölümü okuyup tatlı öğrencileri olsun diye tekrardan hazırlamayı göze almış biri.. İskenderun da yaşıyorum ( Hatay) kendimi tanıtmak zor geliyor bana nedense

Bir de utanıyorum Peki siz ??

Ay sevsinler senin utangaçlığıni iyi yapiyosun canım B Brunello Cicinelli gibi şeker bi öğretmen ol sen de

Bende Serra 24 yaşına girdim giricem izmirliyim bu ev hanımıyim bu ara bı bosluktayim kuş annesiyim iki tane dünyalar tatlısı kardeşe sahibim hee unutmadan birden çok kişininde tripcisiyim

Hahahahhh bende istiyemmm şefkattttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…