- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #2.341
Benimde telefon güncelleme yaparken bende mışıl mışılll uyumuşummmn'aaberr kızlarrr
Aa neden uykusuz ve perişansınYorgun perisan uykusuz yine de yikilmadim ayaktayim sen nasilsin nasil gecti gunun?
Aa neden uykusuz ve perişansınbende regl olcam kendimi hem duygusal olarak hem psikolojik olarak çöküşte hissediyorum
Ben varım ben.!!
Ben varım ben.!!
Selam canim nasılsın nasıl gidiyor hayat??Ben de burdayim ben de
Selam canim nasılsın nasıl gidiyor hayat??
Bende ne yapayım uğraşıyorum işler güçler işte yaramaz kızimla uğraşıyorum iyi gidiyor,Idare etmeye calisiyorum pek de iyi gitmiyor su sira hayat.sen nasilsin. Neker yapiyirsun seni gormeyeli burda?
Kolay gelsin cok canim.kucuk yaramazi op benim icin.annem eh iste idare ediyoruz canim.sirdugun icin tesekkur ederim.Bende ne yapayım uğraşıyorum işler güçler işte yaramaz kızimla uğraşıyorum iyi gidiyor,
Ne oldu canım ? annen iyi mi? Buraya pek giremiyorum.. :/
Ne demek kuzumm, Hep mutlu olun inşAllah..Kolay gelsin cok canim.kucuk yaramazi op benim icin.annem eh iste idare ediyoruz canim.sirdugun icin tesekkur ederim.
Hosgeldin kuzumBen geldinmmm
İyiyim fıstığım sen nasılsın minigim nasılHosgeldin kuzumNasılsın ??
Ben yatmakla meşgulum. Günün yorgunluğunu atıyorum üstümden.mahperi hatun A Aveline @kahvesevmemben T Tatlianne20 N Nnuurrr Pembeemzik AnneAslan @imzaben B Brunello Cicinelli karsim @RosSsS Finrod Felagund gulse14 nerdesiniz @_Silent Scream_ tijeen huuuuuhuuuu findiklarr
Ohhh at bakalım peri hanımBen yatmakla meşgulum. Günün yorgunluğunu atıyorum üstümden.
Hoşgeldingeldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?