- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Ben cicinelli, uykucu biriyimdir. Öğretmenim. 25 yaşındayım. Dengesiz insanları severim. Sen ?Geldim geldim..
Senin canım diğerini yanlışlıkla alintilamisimHangimizin..
İkimizide alintilamissin
Hahaha diğeri= ben, ben burda değilmişim gibi devam ketencimSenin canım diğerini yanlışlıkla alintilamisim
Bende uykuyu, yemek yemeyi severim..Ben cicinelli, uykucu biriyimdir. Öğretmenim. 25 yaşındayım. Dengesiz insanları severim. Sen ?
Bekleriz ablacım her zaman... Kendine cici bak.gençler bana müsade , arada uğrar bi kahvenizi içerim
sevgilerle
Kim göz koymuş sanaNickimin altında belalarım var benim seroşum ve gülom yazıyor ya kuzucuk, heh o belalardan gülo olanByNkoaLa diğeri de EternaaLLove ahahah
Evet canım bizde saatler sasibeşEternaaLLove bundan sonra aramiz iki saat yaaa ben uyaninca siz coktan uyanmis oluyorsunuzzzz
Kimse kimse yok bişey SeroşumKim göz koymuş sana
Tanıştığıma memnun oldum piskolojikBende uykuyu, yemek yemeyi severim..
32yasindayim.. kül kedisiyim...
Emin misinnnn anlatırımmm bakkkAnlat kız rahatlarsın işte. Hazır dinleyenlerin var
Bende...Tanıştığıma memnun oldum piskolojik
Ayy senn poncik kalbin çok mu duygusalSıs kız muzprensesim benim. Banada gülme çıksın tabi. Senin duygulandırıp ağlattıkların yeter
Bncede imzaben daha güzelyok valla bitanem ötekidünyalı mı yapsam dedim ama imzaben daha iyi galiba
Bende siziiii hemde coooookkkOhoooooo neler kacmadiki hayat aktı gitti bebegmmm çok özledik seni
Ayy kuzum çok zor bir süreçten geçiyorsun. İnan herkesin hayatının bir zorluğu var sadece senin öyle sanma. Ama sana bir tavsiye herşeyden feragat et kocadan bile ama tek birşeyden feragat etme o da eğitimin. Ne olursa olsun oku. O kadar önemli ki o... Bak benimde annem babam ayrıldı. Annem başkasıyla evlendi senelerce benimle ve kardeşimle görüşmedi.Annesiz babasız senelerce yaşadık. Eşimin ailesi onların ırkından değilim diye beni istemedi. Biz eşimle birbirimizden vazgeçmedik. Düğünümü herşeyi rezil ettiler. Bak evlendim eşime hasret yaşıyorum. Herkesin hayatı karışık be kuzu. Allah dağına göre kış verirmiş. Sen şimdi bırak herşeyi eğitimine odaklan. Seni kurtaracak şey oEmin misinnnn anlatırımmm bakkkanlatıyorummm içim şişmişti zatenn şöyle başlymm ben hemşirelik kazanmıştım lisede o dönem annem felçlik geçirdi benim tercihler falan kaynadi adanaya uzak bir yerdeydi gitmek istemedim zor bir dönem geçirdim anadolu lisesinde okudum annem yoğun bakımdaydı yeni eve tasinmistik öncesindede yeni okul yeni bir ev derken her sey allak bullak oldu hayatımda okulumu hic sevmedm adapte olamadim derkennn lise bitti ve ben iyi bir puan almama rağmen şehir dışında üni. Okumak icin gitmedim bekar bir ablam var evde onu yalniz birakmak bana cok yanlış bir sey yapıyormuşum hissi veriyordu çünkü ablam hem okulundan hem evliliğinden feragat etti derken bir seyler yapmak istedim aöf okumaya basladim babamla annem ayri bir terane zaten hep kavga gürültü 62 yaşındalar ama onlar cocukk biz anne baba yani. Annem öyle olduğundan beri sanki hayatimda her sey yarim gibi geliyor yani cok garip anlatamiyorum 8 sene oldu hala toparlayamadim arkadaslarmdan koptum hcbse yapmak istemiyorum ama br yerden başlamam gerekiyor. İs arıyorum şu an bulamiyorum sevgilimle ayrilik noktasina geldikk ailevi baska problemler varrr hemde göz ardi edilmicek problemlerr birrr sürüü hemdee bazen ic sesimle kavgaya tutuşuyorum resmen sussun diye sonraa bir baktim buradayimm ayyy cok uzun oldu kusura bakmayin kaptiriverdim kendimiii
Tmm bebikimm ozaman imzaben kalsinBncede imzaben daha güzel
Hoşgeldin kuzucuk. Allah bağışlasın kaç yaşında cadı kızımızKızlar iyi akşamlar.. benim cadı kızım yeni uyudu bende kk keyfi yapıyorum nasılsınız bakalım tipik de hayırlı olsun umarım cadı Dan fırsat bulur girerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?