- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Evet kesinlikle çok önemli tüm hevesimi kaybetsemde yinede tekrar başlıyorum tekrar tekrar derken... çok doğru gerçekten önceden çok kafama takardım neden böyle neden bunlar oldu diye zaman geçtikçe yaşanması gereken her şey ne yaparsan yap bir şekilde yaşanıyor diyorum oluruna bırakmaya çalışıyorum annem eskisi gibi hic değil ama yinede nefes almasina bile şükrediyorum çok zorlaniyorum o ayri yani aileyle sinanmak cok zor bise destek istiyor insan ama iste. Sende zor şeyler yaşamışsın gerçekten her şey gönlünden geçtiği gibi en güzeliyle olsun insallahAyy kuzum çok zor bir süreçten geçiyorsun. İnan herkesin hayatının bir zorluğu var sadece senin öyle sanma. Ama sana bir tavsiye herşeyden feragat et kocadan bile ama tek birşeyden feragat etme o da eğitimin. Ne olursa olsun oku. O kadar önemli ki o... Bak benimde annem babam ayrıldı. Annem başkasıyla evlendi senelerce benimle ve kardeşimle görüşmedi.Annesiz babasız senelerce yaşadık. Eşimin ailesi onların ırkından değilim diye beni istemedi. Biz eşimle birbirimizden vazgeçmedik. Düğünümü herşeyi rezil ettiler. Bak evlendim eşime hasret yaşıyorum. Herkesin hayatı karışık be kuzu. Allah dağına göre kış verirmiş. Sen şimdi bırak herşeyi eğitimine odaklan. Seni kurtaracak şey o
Evet kesinlikle çok önemli tüm hevesimi kaybetsemde yinede tekrar başlıyorum tekrar tekrar derken... çok doğru gerçekten önceden çok kafama takardım neden böyle neden bunlar oldu diye zaman geçtikçe yaşanması gereken her şey ne yaparsan yap bir şekilde yaşanıyor diyorum oluruna bırakmaya çalışıyorum annem eskisi gibi hic değil ama yinede nefes almasina bile şükrediyorum çok zorlaniyorum o ayri yani aileyle sinanmak cok zor bise destek istiyor insan ama iste. Sende zor şeyler yaşamışsın gerçekten her şey gönlünden geçtiği gibi en güzeliyle olsun insallahAyy kuzum çok zor bir süreçten geçiyorsun. İnan herkesin hayatının bir zorluğu var sadece senin öyle sanma. Ama sana bir tavsiye herşeyden feragat et kocadan bile ama tek birşeyden feragat etme o da eğitimin. Ne olursa olsun oku. O kadar önemli ki o... Bak benimde annem babam ayrıldı. Annem başkasıyla evlendi senelerce benimle ve kardeşimle görüşmedi.Annesiz babasız senelerce yaşadık. Eşimin ailesi onların ırkından değilim diye beni istemedi. Biz eşimle birbirimizden vazgeçmedik. Düğünümü herşeyi rezil ettiler. Bak evlendim eşime hasret yaşıyorum. Herkesin hayatı karışık be kuzu. Allah dağına göre kış verirmiş. Sen şimdi bırak herşeyi eğitimine odaklan. Seni kurtaracak şey o
Sağol tatlım büyük kız 12 küçük cadı 2,5 aylıkHoşgeldin kuzucuk. Allah bağışlasın kaç yaşında cadı kızımız
İyi akşamlar canım.Ayy kuzum çok zor bir süreçten geçiyorsun. İnan herkesin hayatının bir zorluğu var sadece senin öyle sanma. Ama sana bir tavsiye herşeyden feragat et kocadan bile ama tek birşeyden feragat etme o da eğitimin. Ne olursa olsun oku. O kadar önemli ki o... Bak benimde annem babam ayrıldı. Annem başkasıyla evlendi senelerce benimle ve kardeşimle görüşmedi.Annesiz babasız senelerce yaşadık. Eşimin ailesi onların ırkından değilim diye beni istemedi. Biz eşimle birbirimizden vazgeçmedik. Düğünümü herşeyi rezil ettiler. Bak evlendim eşime hasret yaşıyorum. Herkesin hayatı karışık be kuzu. Allah dağına göre kış verirmiş. Sen şimdi bırak herşeyi eğitimine odaklan. Seni kurtaracak şey o
Maşallah Allah bağışlasın.Sağol tatlım büyük kız 12 küçük cadı 2,5 aylık
Kiz sen yine sabahliyormusunn buralardaaa uykusuzzzEvet canım bizde saatler sasibeş
Yarinda yicez bugunde yedik:)Yarının mı yemekleri.
Kp kaynana misali herseye karisir. Oglanda arkadsiyla kavga etmis mudure goturmusler. Dahavikinci seneden sikayet var. Bogacaktim nerdeyse oturup agladim deli gibjAaaa... Kp neyin bıdı bıdısını yaptı kız ? Oğlan napmış okulda bismillah ?
Artık eskisi gibi sabahlamiyorum canımKiz sen yine sabahliyormusunn buralardaaa uykusuzzz
Hosgeldinnnnn kuzummmBen geldiiimmm
Hayirli olsun kizlar.yeni gordum.ben de geldimmmMerhaba canlar ciğerleri biz üçlü set olaraktan yepis yeni bir topik açalım dedik yeni üyeler sıkılmadan gelebilir geyigimize ortak olabilirsinizbooool boollll gırgır şamata en yenisi den burda yaniii koş vatandaş koş üçlü setinde açılımını yapim tabikide bildiğiniz üzere ByNkoaLa ve @Brunello Cicinelli olmadan olmaz bu yani bizim üçlü set ne bekliyonuz gardaş hadi gelin gecelim geyiğe
Hosbuldum kardeşimHosgeldinnnnn kuzummm
HosgeldinHayirli olsun kizlar.yeni gordum.ben de geldimmm
Şşt sen benim gardaslarima mi yan bakiyonEvet kesinlikle çok önemli tüm hevesimi kaybetsemde yinede tekrar başlıyorum tekrar tekrar derken... çok doğru gerçekten önceden çok kafama takardım neden böyle neden bunlar oldu diye zaman geçtikçe yaşanması gereken her şey ne yaparsan yap bir şekilde yaşanıyor diyorum oluruna bırakmaya çalışıyorum annem eskisi gibi hic değil ama yinede nefes almasina bile şükrediyorum çok zorlaniyorum o ayri yani aileyle sinanmak cok zor bise destek istiyor insan ama iste. Sende zor şeyler yaşamışsın gerçekten her şey gönlünden geçtiği gibi en güzeliyle olsun insallah
Canım özür dilerim diğeri şimdi okudum baya abes olmus yani yazıyı yanlış alıntıladim demek istedimHahaha diğeri= ben, ben burda değilmişim gibi devam ketencimÇok iyi ya ilahi valla
SaolHayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?