Yepis yeni geyik (:

Benim gardaslarim acıyla kavrulmuslar ama iylesirler tatlım

Sen napiyosun bakim
İyileşirler tabii. Bendee ne yapayım kpss tercihleri için klavuzun yayinlanmasini bekliyorumm. Kk'da ıssız bu aralar yahuu in cin top oynuyor sen ne yapiyorsun tatlım tatlımmm

İyileşirler tabii. Bendee ne yapayım kpss tercihleri için klavuzun yayinlanmasini bekliyorumm. Kk'da ıssız bu aralar yahuu in cin top oynuyor sen ne yapiyorsun tatlım tatlımmm
İn sen cinde ben demek hahahahahhhha napim kocisimle oturduk piiizleniyoz aczik

İyi şeyler olmuyor didiii gittiii merak ettim

Biraz yıpratıcı şeyler yaşadı ama ayağa kalkması an meselesi
Cici'nin Dert ve Efkar Hattı'na hoşgeldiniz. Şu sıralar herşey üst üste geliyor malesef.4 aydır eşimin yokluğu iyice bunalttı beni. O yokken herşey sarpa sardı. Tek başıma herşeyi idare etmeye gücüm kalmadı. Arap saçına döndü herşey, özlemi zaten söylemiyorum Çok yoruldum kuzularım çok yoruldum.. Belimi sıkan eteğim vardı giyince göbeğimde kıpkırmızı lastik izi çıkıyodu. Bugün bir giydim belimden düşüyor. Osmanlı bile böyle çökmedi be. Psikolojik olarak hiç iyi hissetmiyorum kendimi.

Çok haklısın valla insan yaninda bir destek istiyor. Kötü olsanda onun varlığı sana şükür sebebi olsun canim benim her şey yoluna girer unutulur gider birr an önce kavuşunnnn inşallahhhhh sabırr sabırrrr cici'mmm ❤

Bir an önce kavuşup düzene oturtturursunuz inşallah kuzum ❤

Gönder bana o eteği lastik dikrm gurban oldugm

Sabreden Cici, sabretmekten kafayı yemiş olcak yakında Psikolojim yaprak dökümündeki Ali Rıza Bey'e döndü iyice. Onun gibi kalp krizinden hık deyip gidicem artıkın yiterrr

Bir an önce kavuşup düzene oturtturursunuz inşallah kuzum ❤
İnşallah
Gönder bana o eteği lastik dikrm gurban oldugm
Ahahaha sana ben kendimi göndericem kendimiiiii

Sabreden Cici, sabretmekten kafayı yemiş olcak yakında Psikolojim yaprak dökümündeki Ali Rıza Bey'e döndü iyice. Onun gibi kalp krizinden hık deyip gidicem artıkın yiterrr
Gizzzz bırak şincikkk çık şuuu Ali Rıza Bey modundannn acıkkk kocan geldiğindekii halleriniii düşünnnnn bebişiii düşünnn güzel günleri düşünnnnn

Gizzzz bırak şincikkk çık şuuu Ali Rıza Bey modundannn acıkkk kocan geldiğindekii halleriniii düşünnnnn bebişiii düşünnn güzel günleri düşünnnnn
Temam 21 gün sonra kavuşacağım kocamı ve 365 gün 6 saat sonra kavuşacağım bebeğimi düşünerek rahatlamaya çalışıyorumm ommmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…