Yepis yeni geyik (:

Ooh ohh ne iyi yapmissiniz ablanmi var seninn yaa sizi gidi guzellikler oda senin gibi fistiktir kesin
Aay ben seni yerimm yaa dusunmen bile yeter benim bal azizem

Ooh ohh ne iyi yapmissiniz ablanmi var seninn yaa sizi gidi guzellikler oda senin gibi fistiktir kesin
Aay ben seni yerimm yaa dusunmen bile yeter benim bal azizem
Oooo abladan çok ne var bendeee çukulatamm 3 tane ablam 1 tane abim varr iltifatlarin için teşekkür ediyorummmm güzel bağyannnn güzel olan sizin güzel bakan gözleriniz

Oooo abladan çok ne var bendeee çukulatamm 3 tane ablam 1 tane abim varr iltifatlarin için teşekkür ediyorummmm güzel bağyannnn güzel olan sizin güzel bakan gözleriniz
Yerim seni beeenn aay neguzel abla bol istee hep oyle istemisimdir cok sanslisin azizem yaa ben 2 abiyle buyudum yani tek buyudum iste kardesim olsaydi kiz mesela bende onunla gezerdim abimler kendi aralarinda gezer tozardi ben evde tek basima otururdum :)) benimde kizim oldu iste o bana arkadas olcak bi buyusundee

Evet güzel bir şey valla oyy miray olur sana arkadaş dünya tatlılarımmm

Hangi seviye bu ya. Birgün o seviyeye ben de ulaşabilecek miyim ? Kocamı beklediğim günlerden bebeğimin cinsiyetini beklediğim günlere... İnanılmaz bir level atlaması olur
Ah bende az beklemiyordum duvarla kanka olmuştuk valla Bizimki 1 aycık oluyordu ama. XP biriktirin şimdilik level yükselir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…