- 2 Ağustos 2018
- 1.174
- 12.874
- 308
- 35
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #4.161
İcmiyorum serosum sigara ben iltihap var disimde agri kesici bile fayda etmiyo benim dis agridimi tum cene kemigim sizliyo cunku kucuklugumden beri iltihablidir dislerim antibiyotik yazdircam yarin kendime antibiyotiksiz gecmez cunkuSigara içiyosan dumanını baya bı beklet kuzu iyi geliyo
Kıyamam yaİcmiyorum serosum sigara ben iltihap var disimde agri kesici bile fayda etmiyo benim dis agridimi tum cene kemigim sizliyo cunku kucuklugumden beri iltihablidir dislerim antibiyotik yazdircam yarin kendime antibiyotiksiz gecmez cunku
İyi geceler pembikHerkescikleree iyi gecelerrr
Naberrr kuzu ?İyi geceler pembik
Gitmedi gidemedi :) iyi valla sen nasılsınNaberrr kuzu ?
Kocişin gitti mi?
Neden gidemedi merak ettimGitmedi gidemedi :) iyi valla sen nasılsın
Ben iylesecegime daha kotu olduğum için kaldı valla hastaligimin ilerlediğine sevinir oldumNeden gidemedi merak ettim
En iyisini yapmisss napardin yoksa o cazgir kariyla
Bende iyiyim canim cok sukur :-*
Dikkat et kuzum Allah korusun zaturreye falan cevirmesin...Ben iylesecegime daha kotu olduğum için kaldı valla hastaligimin ilerlediğine sevinir oldumcazgır kadın beni iyileştirme derdinde
Bende iyim çok şükürIyiyiz canim sen?
Ya valla bunaltı bu hastalık sorma pembik ya dün yine acile gittim öğlen doktor hava makinası almamı söyledi ilaç yazdı gecmezse göğüs Hastanesi'ne sevk edicem dedi öyle hava çekiyorum antibiyotiklerde cabasiDikkat et kuzum Allah korusun zaturreye falan cevirmesin...
Yapsin bariii o kadarinii cazgir kariii
Ne yapiyor ot falan mi kaynatiyor
Iyi gecelerHerkescikleree iyi gecelerrr
İyi geceler canımCümleten iyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin
Ahh canim yaa cok gecmisolsun tekrardan.Ya valla bunaltı bu hastalık sorma pembik ya dün yine acile gittim öğlen doktor hava makinası almamı söyledi ilaç yazdı gecmezse göğüs Hastanesi'ne sevk edicem dedi öyle hava çekiyorum antibiyotiklerde cabasioy kynatmiyo yemeği kendi yaptı bu gün elektirikli battaniyeyi iki dereceye aldı yorgani kefen gibi üstüme attı terletti ama çok bunaldım ya
Valla zaten hiç halim yok yapmaya bilmiyorum pembis biran önce bitse su hastalık ya 4 kilo vermişim yeminle ne yedigimi anlıyorum nede içtiğimiAhh canim yaa cok gecmisolsun tekrardan.
Havanin cok faydasi oluyor,icerideki iltihabi falan kurutuyor ...benim oglan bronsit ve surekli hava veriyorum nefesini falan cok aciyor ...
Sen iyilesene kadar cikma yataktan ,3 ay kalmaya gelmis misafir sayilmaz zaten .Birak yapsin isini gucunu yemegini ..
Canim ya gececek insallah ..dikkat et kendine .Hava makinesi almani tavsiye ederim .bronsit birisinin hava makinesi en buyuk kurtaricisi ...Valla zaten hiç halim yok yapmaya bilmiyorum pembis biran önce bitse su hastalık ya 4 kilo vermişim yeminle ne yedigimi anlıyorum nede içtiğimi
Hava makinası aldım canımCanim ya gececek insallah ..dikkat et kendine .Hava makinesi almani tavsiye ederim .bronsit birisinin hava makinesi en buyuk kurtaricisi ...
Ufff 4.kilo muuu naptin kiz sennn
Hiç haberim yoktu dayının koltuğu yatirmasindanEternaaLLove
Uçak bileti kalmayınca otobüse mecbur kalan ben 20 saat sürecek en berbat yolculuğumu yapıyorum. Evime varmak Allah nasip kısmet ederse 15.00 i bulacak. Ve saat daha gece 02.00. Ön koltuğumdaki mal amca koltuğu yatıra yatıra dizlerimi parçaladı, kucağımda yatıyo şerefsiz. Uyarıyoruz uyarıyoruz kaldırmıyoda. Eşimde uyudu çok yorgun, ay çook sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?