- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #4.141
Iyiyim ben de nolsun canım.azizecim gibi kahve cukulat takiliyorum.İyi diyelim iyi olsun bernoşum sen nasılsın bakim
Ohhh valla keyfiniz gıcırIyiyim ben de nolsun canım.azizecim gibi kahve cukulat takiliyorum.
Cok gecmis olsunOh afiyet olsun fazla yeme sisersin bakben napiyim ya kvde kendi hastaligim felan yuvarlaniyorum dün acile gittim öğlen hava makinesi ve hava ilacı yazdı dr hava çekiyorum ikide birde eğer bronşit hava ile geçmezse göğüs hastalıklarına sevk edicem dedi öyle yaşamaya çalışıyorum işte :)
Kiyamsm ben sana yapayim fistikim gelip.sen duzelemedinmi hala yaaaOhhh valla keyfiniz gıcırkahve yapmaya içmeye halim yok banada yapın
Saol canımCok gecmis olsun
Düzelmedim valla bernoşum ha geçmiyor nalet hastalıkKiyamsm ben sana yapayim fistikim gelip.sen duzelemedinmi hala yaaa
Geçmiş olsunDüzelmedim valla bernoşum ha geçmiyor nalet hastalıkay yap valla sade bir kahve ne iyi giderdi simdi
Saol canımGeçmiş olsun
Şiştimm şişeceğim kadarrr mavişimm valla yollaaa o kv banaa yollaaaaOh afiyet olsun fazla yeme sisersin bakben napiyim ya kvde kendi hastaligim felan yuvarlaniyorum dün acile gittim öğlen hava makinesi ve hava ilacı yazdı dr hava çekiyorum ikide birde eğer bronşit hava ile geçmezse göğüs hastalıklarına sevk edicem dedi öyle yaşamaya çalışıyorum işte :)
Iyiyiz canim sen?Iyi akşamlar nasilsiniz
Gel yapimm hemennn gelll sade bol köpüklü ohhOhhh valla keyfiniz gıcırkahve yapmaya içmeye halim yok banada yapın
İmmmmm kokusu ta buraya kadar geldiGel yapimm hemennn gelll sade bol köpüklü ohh
❤❤İmmmmm kokusu ta buraya kadar geldi
Serosum valla dis agrisindan kivraniyorumDiktorya Secret cikolatacigim nabersin
Geçmiş olsun kuzucum ya :/Serosum valla dis agrisindan kivraniyorum
Cok sagol fistigimmGeçmiş olsun kuzucum ya :/
Sigara içiyosan dumanını baya bı beklet kuzu iyi geliyoCok sagol fistigimmgecsede rahatlasam keskee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?