- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #4.381
Ben onu tanimiyorumKız yok sizin burunelli mi ne onlar yok artık gönderildiler burdan
T Tatlianne20 aha aha buuuuCici annen yok tatlım aha sana yeni cici anneler aldık beğenmiyon mu
Volla ben? bende heç tanımamışımBen onu tanimiyorum
Hı bu tamam olur
Bu adamlar bu evde olma olayı bize kafayı yedirir valla yine iyki geldin kuzumAy canım ya çok saol valla cnmm karantina dan sıkılıyor evde kal kal nereye kadar
Vuralım dibine dibineMuhabbetin bol olucagi yere dustun diyelim
Eneee çiğdemi gözünden furmuşumBak İzmirli damarlarimi durdurup çekirdek dedim vatan haini ilan edilirsem arkamda dur
Yo hayir gercekten hic tanimiyorumHı bu tamam olurbende ilk başlangıçta yazan iki diğer üyeyi soruyodun sandım
HahahahahahahahEneee çiğdemi gözünden furmuşumçekirdek de sen ben seni koruram
Tamam gı unuttum gitti inanıyorum yemin etme takla kaçmaYo hayir gercekten hic tanimiyorum
Heheyt adanalıyık bizde ne olmuş yani takviyeli gezerik sen merak etmeHahahahahahahah
Mahalle guzeli gelirse bicaklaya bilir ama beni kolla bak
Hadi bakalım tanışalımVuralım dibine dibine
Selam kızlarrrrr
Allah aşkına bana havaya ateş atilmadigini soyleHeheyt adanalıyık bizde ne olmuş yani takviyeli gezerik sen merak etme
Tamam gı unuttum gitti inanıyorum yemin etme takla kaçma
Ne aldatması nikahını kıymışam
Tamam havaya değil sadece güneşeAllah aşkına bana havaya ateş atilmadigini soyle
Ne deyon giiiNe aldatması nikahını kıymışam
Vollahi öyle birşey olmamıştır
Varmi ki eskilerden? Unuttum bile yaVollahi öyle birşey olmamıştırsadece mal sayımı yapalım dedik en son neydi 10 çuval unmuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?